Zihinsel engelli kıza tecavüz iddiası

Güncelleme Tarihi:

Zihinsel engelli kıza tecavüz iddiası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2016 16:03

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde yaşayan zihinsel engelli 17 yaşındaki E.D.’ye tecavüz edildiği öne sürüldü. Polis, tecavüz zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Armutalan Mahallesi’nde oturan bir kadın, dün saat 21.30’da, zihinsel engelli kızı 17 yaşındaki E.D.’nin tecavüze uğradığı iddiasıyla 155 polis ihbar hattını aradı. Mahalleye gelen polis, E.D. ve annesini ekip otosuyla Çarşı Polis Merkezi’ne götürdü. Ardından anne ve kızı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne getirildi. Polis, psikolog ve nöbetçi avukat eşliğinde E.D. ile görüştü. Yapılan görüşmede E.D.’nin, "Facebook’ta bir süre önce H.H. isimli bir erkek arkadaşla tanıştım. İnternette sürekli sohbet ediyorduk. Facebook’ta dışarı gelmem için sürekli ısrar etti. Hatırlayamadığım bir yerde buluştuk. Vücudumun çeşitli yerlerini elledi ve öptü" dediği öğrenildi.

Annenin ifadesinde ise "Kızımın hareketlerinden şüphelendim. Konuşunca, yaşananları öğrendim" dediği belirtildi.

Haberin Devamı

Emniyetteki ifadesinin ardından E.D., Marmaris Devlet Hastanesi’nde doktor kontrolünden geçirildi, bekaretinin bozulduğunun tespit edildiği öğrenildi.

E.D.’nin üzerinde bulunan iç çamaşırı ve tişörtünün, incelenmek üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği ifade edildi. Polis, tecavüz iddiasıyla ilgili 18 yaşındaki H.H.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!