Zico şov yaptı

Güncelleme Tarihi:

Zico şov yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2007 00:00

F.Bahçe teknik direktörü, adına düzenlenen Rio de Janeiro’daki yardım maçında attığı 2 golle tribünleri coşturdu. Maçın yardımcı hakemliğini Playboy dergisine soyununca Brezilya’da sansasyona yol açan bayan hakem Ana Paula Oliveira yaptı.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Arthur Zico, ülkesi Brezilya’daki "Yıldızların Maçı" olarak adlandırılan yardım karşılaşmasında sahaya çıkıp 2 gol attı. Brezilya’nın ünlü kulübü Flamengo’nun idolü olarak gördüğü Zico adına düzenlediği Rio de Janeiro’daki Maracana Stadı’nda 35.510 kişinin izlediği maçta nostaljik 1987’nin Flamengosu ile Zico’nun Arkadaşları takımları karşı karşıya geldi.

41 penaltı ve 61’inci dakikalarda Zico, Leonardo, L.Moura, İbson, Adriano (2), Obina’nın golleriyle 1987 Flamengo, Zico’nun Arkadaşları’nı 8-5 yendi. Nakata, Deco, Carlos Arlberto gibi isimlerin de formasını giydiği Zico’nun Arkadaşları’nın gollerini Amoroso (2), Thiago Coimbra, Felipe Adao ile Vagner Love attılar. Aldair, Ailton, Zinho gibi isimlerin de yer aldığı Flamengo 1987’de Zico, 73. dakikada yerini kardeşi Edu Coimbra’ya bıraktı. Maçı Wagner Tardelli yönetirken yardımcılıklarını Maria Elisa ile Playboy dergisine soyununca Brezilya’da sansasyon yaratan hakem Ana Paula Oliveira yaptılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!