Zeytincilik sektörünü üzen ölüm

Güncelleme Tarihi:

Zeytincilik sektörünü üzen ölüm
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 19:30

Zeytincilik sektörünü üzen ölüm

Haberin Devamı

AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde, otomobiliyle beton direğe çarpan işadamı 60 yaşındaki Hasan Köşklü, yaşamını yitirdi.

Kaza, dün (cuma) saat 22.30 sıralarında, Davutlar Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi'nde meydana geldi. Hafta sonlarını Aydın Davutlar'daki yazlığında geçiren evli ve 2 çocuk babası işadamı Hasan Köşklü, kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Beton direğe çarpan otomobilde ağır yaralanan Köşklü, ambulansla kaldırıldığı Söke Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Türk zeytin ve zeytinyağı sektörüne bir ömür veren, Tekeli İsmail Efe'nin torunlarından, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği (EZZİB) eski yönetim kurulu üyesi, TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifleri Birliği'nin eski denetim kurulu üyesi Hasan Köşklü'nün ölümü üzüntü yarattı. Köşklü'nün, yarın (pazar) öğlende Aydın'ın Köşk ilçesinde Çarşı Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında defnedileceği belirtildi.

Aydınlı olan Hasan Köşklü'nün aynı zamanda hemşerisi olan EZZİB Başkanı Davut Er, "Her ölüm erken ölümdür. Hasan Köşklü'nün ölümü gerçekten ani ve erken ölüm oldu. 24 saatini Türk zeytin ve zeytinyağının daha iyi noktalara gelmesi için yaşayan, üretken bir duayenimizi kaybettik. Hasan Köşklü, zeytin ve zeytinyağı sektörüne üretici, sanayici, ihracatçı olarak her noktada büyük emek verdi. Türk zeytin ve zeytinyağı sektörü Hasan Köşklü'nün emeklerini hayırla yad edecektir. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Burhan CEYHAN/ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!