Zeybekci'den OHAL açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Zeybekciden OHAL açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 12:27

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, tasarrufları artıracak teşviklerle yapısal reformların tam gaz devam edeceğini, OHAL kararından üretim, ihracat ve iş dünyasının olumsuz etkilenmeyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Zeybekci Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın da dün ifade ettiği gibi tasarrufları artıracak teşviklerle yapısal reformlar tam gaz devam edecek. OHAL kararından ülkemizdeki üretim, ihracat ve iş dünyası olumsuz etkilenmeyecektir. Sermaye hareketlerinin kısıtlanması gibi normal işleyişin dışında kalan hiçbir olağandışı uygulamaya gidilmeyecek" dedi.

Ekonomik özgürlükleri koruyan piyasa dostu politikaları kanunlar çerçevesinde hayata geçirmeye bundan sonra da devam edeceklerini söyleyen Zeybekci, "Darbe girişimi sonrasında aldığımız önlemler, bir ekonomi için en önemli güç olan güvenlik ve istikrarı sağlamaya yönelik adımlardır. Alınan bu karar ekonomi alanındaki reformlarımızı engellemeyecek aksine daha da hızlandıracaktır" dedi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün MGK ve Bakanlar Kurulu toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyerek üç ay süreyle olağanüstü hal ilan edildiğini açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!