Zerrin'in durumuna düşmeyelim

Güncelleme Tarihi:

Zerrinin durumuna düşmeyelim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2006 00:00

Pop müziğinin romantik sesi Yaşar, Rumeli Hisar’ı geçtiğimiz gece salladı. Biletli 1.250, davetliyle 1500 kişinin katıldrığı konserde Yaşar eski ve yeni seyircisini ve kalabalığı karşısında görmenin mutluluğunu yaşadı.

Haberin Devamı

 

Sahnede masa kurup etrafında arkadaşlarını toplayan Yaşar, seyircinin ‘masada ne içiyorsunuz? içki mi?’ sorusuna, ‘Hayır çay’ cevabını verdi....Konser saatinden 5 dakika önce sahne alan Yaşar’ın ekibine ‘Zerrin durumuna düşmeyelim’ dediği öğrenildi. Yaşar’ıizlemeye İclal Aydın ve minik kızı Lal Zeynep’de vardı. Anne kız yanlarına gelen Yaşar’a bir paket hediye ettiler. Şarkıcının sahneden “Eski seyircim burada!” diyerek çiçek verdiği gençkızın ise kızkardeşi Seda hanım olduğu öğrenildi.

Zerrinin durumuna düşmeyelim
Zerrinin durumuna düşmeyelim

Erkan ağabey bana kaplumbağa der

Ünlü organizatör Erkan Özerman’ın yıllar önce sözlerini yazdığı ‘Hatıralar Hayal Oldu’ isimli şarkısını söyleyenYaşar, ‘Erkan ağabeyin önemi benim için büyük. İlk buraya gelmemi sağlayan insandır. Bu akşam burada olamadı. Ameliyat geçirmiş. Beni ilk tanıdığından beri bana kaplumbağa der. Ağır ve emin ilerliyorsun çünkü diyor. Bana geçen sene kaplumbağa hediye etmişti. Bu gece gelemedi kendisi ama onun için okuyorum’ dedi.

Haberin Devamı

Zerrinin durumuna düşmeyelim
Zerrinin durumuna düşmeyelim

Şarkıcı sahneden “Eski seyircim burada" diyerek genç bir kıza çiçek verdi. Yaşar'ı dinlemeye gelen ünlü isimler arasında İclal Aydın ile minik kızı Lal Zeynep de vardı.  İclal Aydın, sahneye çıkarak hediye verdi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!