Zengin Avcısı geliyor

Güncelleme Tarihi:

Zengin Avcısı geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2007 00:00

Amelie filmiyle sinemaseverlerin kalplerinde taht kuran, Fransız Sineması’nın son dönemde yetiştirdiği en iyi oyuncular arasında gösterilen Audrey Tautou, son filmi "Priceless-Zengin Avcısı"nda, zengin erkekleri baştan çıkaran servet avcısı bir kadını canlandırıyor.

Fransa’da büyük ilgi gören ve önümüzdeki hafta ülkemizde de vizyona girecek olan filmle ilgili ünlü oyuncu şunları söyledi: "İnsanların para için nasıl maniple edildiğini anlatan keyifli bir komedi çektik. Zengin Avcısı, bir romantik komedi ama yer yer eleştiriye de soyunuyor. Modern toplumun dejenere ettiği insanları ve sadece paraya endeksli hayatları mizahi bir dille ele aldık."

Filmde canlandırdığı Irena karakterine çok iyi adapte olduğunu belirten güzel oyuncu, bu kez farklı bir karakterle kamera karşısına geçtiğini de sözlerine ekledi: "Zengin Avcısı’nda Amelie gibi sevimli kız değilim. Zengin erkekleri baştan çıkaran servet avcısı Irene’i canlandırıyorum. Yeni görevim erkeklerde biraz endişe yaratacak. Yönetmenimiz Pierre Salvadori ve başrolü paylaştığım Gad Elmaleh ile bir komedi çekmek yaşabileceğim en güzel şeydi. Yarattığımız uyum gişeye de yansıdı, izleyiciler de büyük keyif aldı."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!