Zeman'dan Sergen'e gözdağı

Güncelleme Tarihi:

Zemandan Sergene gözdağı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray’a karsı da böyle oyna

G.Saray'a karşı özel bir önlem almayacağını belirten, Sergen'i henüz tam olarak tartamadığını söyleyen Zeman, ‘‘Sergen'in G.Saray maçında da milli maçtaki gibi hırslı olacağını umut ediyorum’’ dedi.

Bir maçla değişmez

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zdenek Zeman, dünkü basın toplantısında Sergen'e gözdağı verdi. Milli maçta iki ayrı mevkide görev üstlenen futbolcusunun her zamanki gibi iyi oynadığını anlatan Zeman, ‘‘Ben bir maçta oyuncu için görüşlerimi değiştirmem. Sergen ortalamanın üstünde başarı gösterirse takımdaki yerini alacak’’ dedi.

Sergen'i tanıyamadım

Sergen'in takımda bir kez kendini gösterme şansını yakaladığına değinen İtalyan çalıştırıcı, bu oyuncusunun milli maç dolayısıyla yakından takip edemediğini hatırlatarak, performansını henüz tam olarak göremediğini ve Galatasaray maçı öncesinde de henüz kesin kararını vermediğini dile getirdi.

Özel önlem yok

Galatasaray'a karşı özel bir önlem almayacağını vurgulayan Zeman şöyle devam etti: ‘‘Milli maçlar takımların havasını olumlu ya da olumsuz yönde değiştirebiliyor. Ancak ben futbolcularımın derbiye hırslı geleceğini umut ediyorum. Henüz çözüm bulma şansını yakalayamadım. Ancak sahada çözümü üreteceğiz.’’

Savunma iyi olsun

Teknik adam olarak elinde fazlasıyla kaliteli oyuncu bulunmasının sevindirici olduğuna değinen Zeman sözlerini şöyle tamamladı: Derbi herşeyin sonu olmayacak. Sadece ligin ilk çeyreğini tamamlayacağız. Savunmamızın iyi olması yeterli değil. Tüm takımın iyi oynaması gerekiyor.

Fener'den çift idman

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yapılan iki çalışma ile sürdürdü. Sarı lacivertliler sabah idmanında kondisyon ağırlıklı yorucu bir antrenman yaptı. Ardından kanat organizasyonuna geçildi. Zeman bu bölümde futbolcuları iyi taktik uygulayamayınca bir hayli sinirlendi.

JOHNSON: Hagi'yi aklımdan çıkardım

Amacım Avrupa'yı gitmek

Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Samuel Johnson, Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamada Hagi ile ilgili bir sorunu olmadığını söyledi. ‘‘Beni sakatladığı anda ona çok sinirlenmiştim ama şimdi kasıtlı yapmadığına inanıyorum. Ben o anı hafızamdan sildim’’ diyen, amacının başarılı olup Avrupalı kulüplerin listesine girmek olduğunu belirten Johnson şunları söyledi:

Deprem herkesi etkiledi

‘‘Ben görev adamıyım. Her mevkide oynarım, kalede bile oynarım. Zaten futbola file bekçisi olarak başlamıştım. En büyük dileğim, Preko'nun bir an önce sakatlıktan kurtulup formunu bulması. Deprem konusuna gelince, herkes kadar etkilendim. Korkuyu kafamdan atmaya çalışıyorum. Kimin ne zaman yaşamını kaybedeceğini sadece Allah bilir.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!