Zeman’dan isbası

Güncelleme Tarihi:

Zeman’dan isbası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı yeni teknik direktörü dün İstanbul'a gelerek sözleşme imzaladı ve ilk idmanına çıktı. Zeman, ‘Bu kadroyla şampiyon oluruz dedi’

Ve Fenerbahçe, yeni teknik direktörüne dün kavuştu. İtalya'dan iki yardımcı antrenörü ile birlikte gelen ve hava limanında omuzlarda taşınan Zeman, kulübe giderek bir yıllık sözleşmeye imza attı, ardından da sarı lacivertli takımdaki ilk idmanına çıkıp futbolcularla tanıştı.

Türk futbolu ve Fenerbahçe konusunda fazla bir bilgisi olmadığını belirten Çek asıllı İtalyan çalıştırıcı, Almanya- Türkiye milli maçında forma giyen 6 Fenerbahçeli futbolcunun performansının kendisini umutlandırdığını söyledi. Zeman'ın görüşleri şöyle:

‘‘Türkiye'ye çok uzak değilim ama çok yakından da bilmiyorum. Ancak kadrosunda 16 tane A Milli futbolcu bulunan takımı başarıya ulaştıracağıma inanıyorum. Tek isteğim, takıma tam anlamı ile tanıyana kadar geçecek olan 3-4 haftalık sürede taraftarın gerekli hoşgörüyü göstermesidir.’’

Zeman akşam idmanında Türk yardımcıları olacak Şenol Çorlu ve Turan Sofuoğlu ile tanıştı. İtalyan çalıştırıcı daha sonra futbolcularla tek tek tanıştı. Zeman futbolculara yönelik yaptığı konuşmada, ‘‘Sizlerin maç kasetlerini izledim. İyi bir ekipsiniz. Birbirimize destek vererek şampiyonluğa ulaşacağız’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!