Zekai Tunca'dan konser

Güncelleme Tarihi:

Zekai Tuncadan konser
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2017 12:53

Zekai Tunca'dan konser

Haberin Devamı

EGE Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şef Dr. Halil Altınköprü yönetimindeki Konak Klasik Türk Müziği Korosu, yeni yılın ilk konserini Konak Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.
Konserin ilk bölümünde koro ve koristler şarkılarını seslendirdi. İkinci bölümde ise konuk sanatçı olarak Zekai Tunca sahne aldı. Klasik Türk müziği hayranlarının tıklım tıklım doldurduğu salonda ayakta alkışlanan ünlü sanatçı Zekai Tunca TRT saz sanatçıları eşliğinde kendi eserlerinden oluşan şarkılarını seslendirdi.
Koro, konserine Münir Nurettin Selçuk'un 'Çepeçevre Bahar İçinde' adlı eserini okuyarak başladı. Ardından Yıldırım Gürses'in 'Gençliğe Veda' şarkısıyla devam eden konserde, konuk sanatçı Zekai Tunca'nın şarkılarıyla, ilgi doruğa ulaştı. Ünlü sanatçı Tunca; 'Alın Yazımsın Gönül Sazımsın', 'Yıldızlara Baktırdım Fallarda Çıkmıyorsun', 'Seni Görmem İmkansız', 'Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam' ve sanatçı son olarak 'Her şeyim Tamamdı Bir Sendin Noksan' isimli yeni bestesini seslendirdi.
Zekai Tunca'ya sanatseverler de eşlik ederek salonda adeta dev bir koro oluşturuldu. Zekai Tunca, katılımdan çok memnun olduğunu belirterek, yıl içinde yapılacak ikinci konsere de katılmak ve bu sıcaklığı tekrar yaşamak için geleceğin söyledi.
Konserin sunuculuğunu, ayrıca koronun da kurucusu olan Atatürkçü Düşünce Derneği disiplin kurulu üyesi Kadriye Atasoy yaptı.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!