Zehra Taşkesenlioğlu: “Erzurum Sporda Marka Oldu”

Güncelleme Tarihi:

Zehra Taşkesenlioğlu: “Erzurum Sporda Marka Oldu”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 12:48

ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını Erzurum Merkez’de sürdürdü.
Erzurum Atatürk Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Zehra Taşkesenlioğlu, Okul Müdürü ve öğretmenlerle bir araya gelerek okul hakkında bilgi aldı.
Okul yönetimi ve öğretmenlerle sohbet eden Taşkesenlioğlu, AK Parti’nin Eğitim Politikalarını anlattı. Özellikle okullardaki fiziki yetersizlikleri ortadan kaldırıldığını belirten Taşkesenlioğlu, “Hepimiz hatırlarız. Fiziki yapısı çok kötü olan, hatta bir okulda olması gereken araç ve gereçlerden yoksun, ilkel yöntemlerle eğitim yapıldığını hatırlıyoruz. Geldiğimiz noktada AK Parti’nin Eğitim konusunda ileri seviyede birçok yeniliklere imza attı. Başta kitap konusunu ele alan AK kadrolar, ülke genelinde ilk ve orta eğitimde ders kitapları ücretsiz dağıtılarak, veliler bu yükten kurtarıldı. En önemlisi ise bu ders kitaplarını bizim tarih, kültür ve inançlarımız yönünde doğru bilgilerin yer alması ve buna göre eğitim verilmesi sağlandı. Bir sınıfta 40-50 öğrencinin ders gördüğü zamanlar artık geride kaldı. Yeni ve gelişen teknolojiye uygun okul ve derslikler yapılırken, bunun yanında yine teknolojik eğitim araç ve gereçlerle öğrencilerimiz, çocuklarımız tanıştırıldı” diye konuştu.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i de ziyaret eden Zehra Taşkesenlioğlu, GHSİM’in faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Erzurum gençlik ve spor faaliyetlerinde nüfus bakımından ileri seviyede olduğunu belirten Erzurum GHSİM İl Müdürü Taşkesenligil, “ Erzurum hem ulusal hem de uluslararası alanda birçok buyuk şehirden önde olan bir kurum. Erzurum’da salonlar dolu dolu verimli olarak kullanılıyor” dedi
Aziziye ilçesinde esnafı ziyaret eden Taşkesenlioğlu, esnafın sorunlarını ve isteklerini dinledi. Mahallebaşı’ndaki kahvehane toplantısına katılan Taşkesenlioğlu, vatandaşlara AK Parti’nin seçim beyannamesini anlatıp destek istedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!