Zehra Taşkesenlioğlu: “Erzurum Sevdası Vatan Sevdasıdır”

Güncelleme Tarihi:

Zehra Taşkesenlioğlu: “Erzurum Sevdası Vatan Sevdasıdır”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2015 15:40

ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Yakutiye ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.
Cumhuriyet caddesi esnafını gezen Taşkesenlioğlu, yolda vatandaşlarla da sohbet edip 1 Kasım Seçimleri için destek istedi.
Kadın işletmecilerin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Taşkesenlioğlu, kadınlara KOSGEB tarafından verilecek desteklerden bahsetti.
Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum’un İktisadi, Sosyal ve Kültürel hayatına fikirleriyle yön veren Erzurum Kalkınma Vakfı Kadın ve Gençlik Komisyonu ile Türk Anneler Derneği Erzurum Şubesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yaptığı ziyaretlerde Türkiye ve Dünya siyasetini yönelik sohbetler eden Taşkesenlioğlu, İçten, samimi, vakur ve hamiyetperver Erzurum sevdalısı kadirşinas hanımların bir araya gelerek kurdukları Türk Anneler Derneği Erzurum Şubesi’ne hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Palandöken ilçesinde düzenlenen bir ev toplantısında bayanlara AK Parti seçim beyannamesindeki kadınlara yönelik vaatleri ve 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı.
“7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrasında yaşanan olumsuzlukların ardından 1 Kasım seçimleri ayrı bir önem kazandı. 1 Kasım seçimleri hak ile batıl mücadelesinin adıdır, sizlerin dualarını bir kardeşiniz olarak ihtiyacım var. Dil, ırk ayrımı yapmadan takvada buluşmak tek arzum şimdi birlik zamanı” ifadelerini kullandı.
“Hayatın her alanında yeri bulunan kadınlarımızın Erzurum’da yeterli derecede yer almadığını gözlemliyoruz. Oysaki ekonomik, sosyal, kültürel ve birçok alandaki kalkınma başarısının arkasında mutlaka bir kadının bulunduğunu görüyoruz. İş hayatından aile hayatımıza kadar bütün alanlarda rol alan kadınların yaşadığımız şehrimizde, Erzurum’da yeterli kadar destek görmemesi üzüntü verici bir durumdur. Kadınlara ne kadar önem verdiğini AK Partimizin kurulmasından beri milletvekili sayısının her dönem artırarak ortaya koyduğunu biliyoruz. Dolayısı ile Erzurum’da kadın girişimcilerin desteklenerek her geçen gün sayılarını artırmakla şehir ekonomisine birçok katma değer katacağı bir gerçek olarak göreceğiz” diye konuştu.
Hatuniye Medresesi’nin düzenlediği kermese katılan Taşkesinlioğlu, katılımcılarla sohbet edip, istek ve temennilerini dinledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!