Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu nazardan korkuyor!

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşarın kızı Zehra Çilingiroğlu nazardan korkuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 19:14

Önceki gün İstinye’de yürüyüş yaparken objektiflere takılan Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu, ilginç açıklamalarda bulundu. Genç kız, sınavı ile alakalı soru sorulunca bakın ne dedi? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Pazar günü üniversiteye öğrenimi için Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na giren ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu önceki gün İstinye’de yürüyüş yaparken görüntülendi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç kız sınavı ile ilgili sorulan soruya “Nazardan çok korkuyorum” şeklinde yanıt verdi.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın Türk yüzme millî takım kaptanı ve sporcu Kaya Çilingiroğlu ile önceki evliliğinden olan kızı Zehra Çilingiroğlu, geçtiğimiz gün İstinye’de yürüyüş yaparken kameralara takıldı.

Oldukça neşeli halleri ile dikkat çeken genç kız, basın mensuplarının hakkında merak edilen sorularına yanıt verdi. Geçtiğimiz Pazar günü yapılan üniversiteye geçiş sınavı olan YGS’ye giren Çilingiroğlu’na sınav ile ilgili sorular soruldu.

Haberin Devamı

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan gen kız, “Kariyerimle ilgili henüz bir plan yapmadım. Sınav güzel geçti, fazla konuşup nazar değsin istemiyorum. Nazardan korkuyorum” şeklinde konuştu.

Hülya Avşarın kızı Zehra Çilingiroğlu nazardan korkuyor

Zehra Çilingiroğlu kimdir?

Zehra Çilingiroğlu, Babası Kaya Çilingiroğlu ve Annesi Ünlü Sanatçı Hülya Avşar'ın 1997 Yıllındaki evliliklerinden bir sene sonra, 15 0cak 1998 tarihinde VKV Amerikan Hastanesi İstanbul'da dünyaya geldi. Zehra Çilingiroğlu, annesi Hülya Avşar ile birlikte İstanbul'da yaşıyor.

BAKMADAN GEÇME!