Zehir gibi rapor

Güncelleme Tarihi:

Zehir gibi rapor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Feldkamp, yönetime verdiği gizli raporda, ‘‘Mehmet, Ayhan, Alpay ve Tayfur'un dışındaki futbolcular işime yaramaz. İster satın, isterse kiralayın’’ dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Feldkamp'ın hazırladığı rapor yönetimi şoka soktu. Alman hocanın yönetime verdiği gizli raporda, ‘‘Takımda güvendiğim dört oyuncu var. Onların dışındakileri ister satın, ister kiralayın’’ yorumunu yaptı.

Feldkamp raporunda, Kaptan Mehmet, Ayhan, Alpay ile Tayfur'un başarılı bulduğunu belirtirken, üç kaleci Fevzi, Hakan ve Ekrem'in yanı sıra, Ertuğrul, Erkan, Serdar, Hikmet, Rahim, Mutlu ve Oktay'ın kiralanmasını ya da satılmasını istedi.

Yeni sezon Amokachi'yi de kadrosunda görmek istemediğini ifade eden Feldkamp, raporunda ayrıca şu görüşlere yer verdi: ‘‘Avrupa'da ve Türkiye'de başarılı olmak istiyorsanız bu dediklerimi yapmalısız. Aksi takdirde büyük bir düş kırıklığı yaşarsınız. Getirdiğim tüm yabancılara da kefilim.’’

Alman hoca, tüm futbolcuların transfer ücretlerinin maç başı ödenmesini isterken, prim sisteminin kaldırılmasını önerdi. Kalli, ‘‘Bundan böyle sahada koşan futbolcu para alır. Yedek kulübesinde oturana ödeme yapılmaz. Çalışan sahada formasını kapsın’’ diye konuştu. Raporu değerlendiren Beşiktaş Yönetim Kurulu ise, Ohen, Del Solar ve Sellami'yi satacaklarını, Amokachi'ye ise ekim ayına kadar iyileşmesi için süre tanıdıklarını belirtti. Siyah beyazlı yöneticiler, Alman hocaya istediği oyuncuların alınması için de söz verdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!