Zanlılar hakkındaki ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Zanlılar hakkındaki ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 21:39

Söke Otogarı’nda yakalanan Özdemir Sabancı cinayeti zanlısı İsmail Akkol ve Fadik Adıyaman’ın Yunanistan’dan gelişleriyle ilgili ayrıntılarda ortaya çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

 Polisin elde ettiği ilk bilgiye göre Akkol ve Adıyaman’ın dün yasadışı yollardan Yunanistan’dan Didim’e geçtikleri öğrenildi. Geceyi Didim’de gizlenerek geçiren Akkol ve Adıyaman’ın bugün sabah saatlerinde de Didim’den minibüsle Söke’ye hareket ettikleri belirlendi.

Minibüs sürücüsünün verdiği bilgiye göre ikilinin araçta hiç konuşmadığı ve tedirgin olduklarını söylediği öğrenildi. Akkol ve Adıyaman’ın yakalanmasından sonra ele geçirilen bomba ve roketatarların üzerinde bulunan elektrikli ısıtıcının da kamuflaj amaçlı kullanıldığı ileri sürüldü. Ayrıca yakalanan iki zanlının teknik takipten kurtulmak için üzerinde cep telefon sim kartlarının bulunmadığı iddia edildi.

Akkol’la ortak hareket ettiği düşünülen AK Parti Binası ve Adalet Bakanlığı’na düzenlenen saldırıların faili Hasar Biber’in de başka bir örgüt elemanıyla birlikte kayıplara karıştığı, polisin onları yakalamak için istihbarat çalışmasını sürdürdüğü açıklandı.

Haberin Devamı

Aydın Emniyet Müdürlüğü’nde tutulan Akkol ve Adıyaman’ın İstanbul’da mı yoksa Aydın’da mı adliyeye çıkarılacağı savcının vereceği talimat sonrası belli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!