Zambelli İstanbul’da işbaşı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Zambelli İstanbul’da işbaşı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2006 00:00

İtalyan creative director Daniele Zambelli, Fiat’ın yeni modeli Grande Punto tanıtımı için İstanbul’da... "Bella Solida Brillante" konsepti ile Akatlar Spor Kompleksi’nde 15 Şubat’ta gerçekleşecek tanıtım gecesi, Daniele Zambelli’nin sihirli ellerine emanet.

Daniele Zambelli, 15 Şubat’ta Akatlar Spor Kompleksi’nde düzenlenecek "Bella Solida Brillante" gecesinde, Fiat’ın yenilikçi vizyonundan esinlenerek mekanı bambaşka bir havaya büründürecek. Bu özel gece için 5000 metre tül, 6000 metre kumaş kullanılacak. Yerler de 1500 metrekare beyaz halı ile kaplanacak. Sandalyelerin tamamının İtalya’dan getirtileceği organizasyonda, farklı ışık oyunları ile ambiyans desteklenecek. Bu özel gece için 223 kişilik bir teknik ekip neredeyse hiç durmadan çalışıyor.

Zambelli, bu projeyle ilgili şunları söyledi: "Mekanda, beyaz renk ön planda, çünkü hangi renkle kullanılırsa kulanılsın mutlaka bir kontrast oluşturuyor. Bu kontrast da duygulara hitap ediyor. Beyaz renk, transparan tüller, farklı ışık tonları ve değişen bir atmosferle mekana duygusal bir hava veriyoruz. Misafirleri sürprizler bekliyor. Mekana ilk girdikleri atmosferle, yemek yerken, müzik dinlerken ve ayrılırkenki atmosfer hep farklı olacak."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!