Zaferler sürecek

Güncelleme Tarihi:

Zaferler sürecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Arka arkaya aldığı galibiyetlerle zirvedeki yerini sağlamlaştıran G.Saray, Adanaspor maçından da 3 puan hedefliyor. Teknik Direktör Fatih Terim, ‘‘Galibiyet serisini Adana maçında da sürdüreceğiz’’ dedi.

Küçümsemiyoruz

En yakın rakibi F.Bahçe'nin 4 puan önünde liderliğini sürdüren G.Saray'da gözler yarınki Adanaspor maçına çevrildi. Teknik Direktör Fatih Terim, Adanaspor maçından da 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini sürdüreceklerini söyledi. Adanaspor'un küçümsenecek bir takım olmadığını vurgulayan Terim şunları söyledi:

Mazeret yok

‘‘Kadrolarını takviye ettiler ve başarılı sonuçlar alıyorlar. Bizim açımızdan büyük küçük takım ayırımı olamaz. Her maçımıza aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Sakatlıklar ve cezalılar mazeret olamaz. Popescu sakat, Ümit ve Taffarel cezalı. Bunlar her zaman olacaktır. Biz sahaya yine 11 kişi çıkacağız. Demek ki eksik değiliz.

Zorlu ve stresli

G.Saray formasını giyen her futbolcu, bu formanın hakkını vermek zorundadır. İyi bir seri yakaladık. Üst üste zorlu ve stresli maçlar oynadık. Şimdi kendi saha ve seyircimiz önünde Adanaspor ile karşılaşacağız. Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!