Zabıtadan Ramazan denetimi

Güncelleme Tarihi:

Zabıtadan Ramazan denetimi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2018 17:13

Zabıtadan Ramazan denetimi

Haberin Devamı

SERİK, (DHA) - SERİK Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla fırın ve unlu mamul imalathanelerinde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.
Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Ramazan ayı vesilesiyle fırın ve unlu mamul imalathanelerine olan denetimlerini sürdürdü. Zabıta ekipleri denetimlerinde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası, çalışanların temizliği, gramaj, kılık kıyafet temizliği konusunda incelemeler yaptı. 
Yapılan denetimlerin hem insan sağlığı hem de vatandaşların maddi açıdan haksızlığa uğramaması için titizlikle sürdürüldüğünü belirten Serik Belediyesi Zabıta Müdürü Benan Durmaz, "Rutin olarak sürdürdüğümüz denetimlerimizi Ramazan ayında sıklaştırdık. Vatandaşımızın sağlıklı ve hijyenik ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmasını amaçlıyoruz. Denetimler sırasında esnafımızı eksiklikleri ve hataları konusunda uyarıyoruz. Esnafımız da yapılan denetimler sonrası eksikliklerini gideriyor. Her şey kontrol altında ayrıca kurallara göre üretim yaparak halkın sağlığını en az bizim kadar düşünen esnafımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!