Zabıtada bayram seferberliği 

Güncelleme Tarihi:

Zabıtada bayram seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2017 10:38

Zabıtada bayram seferberliği 

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- KAHRAMANKAZAN Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların rahat bir Kurban Bayramı geçirmesi için teyakkuza geçti. Bayram süresince görevinin başında olacak zabıtalar, bu kapsamda vatandaşın sağlığını tehlikeye düşürebilecek her türlü olumsuzluğa karşı tedbirlerini aldı.  
Zabıta ekipleri bu kapsamda vatandaşların kurbanlıklarını keseceği et kombinaları, kesimhaneler başta olmak üzere tatlı ve şekerleme üretimi yapılan işletmelerde gerekli denetimlerini tamamladı.  Zabıta ekipleri, gidilen iş yerlerinde ruhsat, hijyen belgesi, etiket gramaj kontrolleri ve imalathaneleri ile çalışan personellerin uygunluğu gibi kontrolleri denetledi. Belediye Başkanı Lokman Ertürk, bayram süresince görevlerinin başında olacak zabıta ekiplerinin kapsamlı bir çalışma içinde olduğunu belirterek, şöyle konuştu: 
“Kurban Bayram'ında vatandaşlarımız ilçedeki kurbanlıklarını keseceği et kombinaları, kesimhaneler ile tatlı ve şekerleme üretimi yapılan işletmelere yoğun ilgi gösterecek. Bundan dolayı vatandaşın sağlığını tehlikeye atacak olumsuzlukları ortadan kaldırmamız gerekiyor. Zabıta ekiplerimiz yoğun bir gayret içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar sonucunda belediye olarak bayrama hazırız. Tüm İslam Âlemi ve Türkiye'nin bayramını kutluyorum. Kurban Bayramı'nın huzur, güven ve refah içerisinde geçmesini Yüce Allah'tan temenni ediyorum." 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!