Zabıta, TÜMSİAD Başkanı Apa'yı konuk etti

Güncelleme Tarihi:

Zabıta, TÜMSİAD Başkanı Apayı konuk etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 13:45

Zabıta, TÜMSİAD Başkanı Apa'yı konuk etti

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği) Gaziantep Şube Başkanı Kazım Apa, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Salih Yıldırım'a nezaket ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD olarak, milli ve manevi değerleri esas alarak hak ve adaleti, insan, toplum ve çevre açısından üstün tutan bir anlayışı özümseyen STK olmayı hedeflediklerini belirten Apa, "Serbest piyasa ekonomisinin temel prensipleri çerçevesinde iş ahlakına sahip girişimciler aracılığı ile sürdürülebilir iktisadi kalkınmaya destek vermeyi, bireysel ve toplumsal huzur ve refahın geliştirilmesini amaçlıyoruz" dedi.

Zabıta Daire Başkanlığı'nın kentin huzuru için yürüttüğü başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen Kazım Apa, Salih Yıldırım'ı ve ekibini tebrik etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Salih Yıldırım, Özel sektör ve kamu ilişkilerinde işbirliğini ve ortak aklı önemsediklerini belirterek, amaçlarının kentte yaşayan insanların yaşam standartlarını arttırmak olduğunu dile getirerek, "Gerçekleştirdiğimiz projelerimizde mutlaka ortak aklı önemsiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin'in vizyonu ve talimatları doğrultusunda STK'lar ve halkımızla güçlü iletişim tesis ederek, onların önerileri ve fikirleri değerlendiriyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın bize getirmiş olduğu yapıcı önerilerden istifade ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!