Zabıta karakoluna yapılan saldırıya kınama

Güncelleme Tarihi:

Zabıta karakoluna yapılan saldırıya kınama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2017 13:59

Zabıta karakoluna yapılan saldırıya kınama

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)

ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediyesi Çarşı Zabıta Karakolu’na önceki gece yapılan saldırıyı, üm Belediye ve Yerel Yönetimler Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜMBEL-SEN) yaptığı basın açıklamasıyla kınadı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, TÜMBEL-SEN Şube Başkanı Ergün Uzun ve zabıtalar Çarşı Zabıta Karakolu önünde toplanarak, basın açıklaması yaptı.

Saldırıyı nefretle kınadıklarını söyleyen TÜMBEL-SEN Şube Başkanı Uzun, “Zabıta arkadaşlarımız kendilerine verilen görevleri yerine getirmek amacıyla zorluklara göğüs germekte ve özveriyle çalışmaktadırlar. Bir anlamda kamu düzeninin sağlanması görevini yerine getiren arkadaşlarımız bu görevleri sırasında oldukça sık şekilde saldırıya uğramaktadırlar. Saldırıda karakolumuzun camları kırılmasına rağmen yaralanma ve can kaybının olmaması en büyük tesellimiz olmuştur. Bu saldırıyı yapanları şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Biz sendika olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de zabıta emekçisi arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu ve bu tür saldırıların her zaman karşısında olacağımızı bir kez daha yüksek bir sesle haykırmak istiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!