Zabıta güç birliği

Güncelleme Tarihi:

Zabıta güç birliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2015 01:25

Ankara’daki tüm zabıta birimleri, kentin sorunlarını belirlemek ve tek bir noktadan çözüm bulmak amacıyla kurulan ‘Zabıta Koordinasyon Kurulu’ çatısı altında toplandı.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) işbirliğiyle düzenlenen ‘Hizmet İçi Eğitim ve İstişare Toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi.
Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Sarıgül, Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, TBB Eğitim Müdürü Fikret Gültekin, Ankara’daki 25 ayrı ilçe zabıta müdür ve amirleri ile davetliler katıldı. Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak, çalışmaların daha güzel ve verimli olması için Zabıta Koordinasyon Kurulu’nu kurduklarını aktardı. Karabudak, ‘Koordinasyon Kurulu’ çevresinde oluşturulan komisyonlara ilişkin de şu bilgileri verdi:

KOORDİNASYON KURULU KURULDU

“Çevre Komisyonu; Ankara’daki çevresel sıkıntıların ne aşamada olduğunun izahını yapacak. Kent Yaşam Komisyonu; kent yaşamındaki problemleri ve nasıl önlemler alınabileceğini tartışacak. Hukuk ve Mevzuat Komisyonu; mevzuat konusunda neler yapılabileceğini hazırlayacak. Eğitim ve Rehberlik Komisyonu da bu işin eğitim pozisyonundaki detayı ve düzenlemeyi nasıl yaparsak, daha güzel olacağını sağlayacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!