Zabıta fırınları denetledi

Güncelleme Tarihi:

Zabıta fırınları denetledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 15:44

Zabıta fırınları denetledi

Haberin Devamı

Cevat DANIŞ/ MUŞ, (DHA)-Muş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, faaliyet gösteren ekmek fırınlarını denetledi. Sağlık koşullarına uygun olmadığı tespit edilen işletmelere cezai işlem uygulandı.



Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent merkezindeki fırınlara yönelik operasyon düzenledi. Denetimlerde gramaj, un ve katkı maddelerinin yanı sıra temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Denetimler sırasında şartları uymayan fırınlara uyarı ve cezai işlem uyguladı. Denetimlerde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası ve çalışanların temizliği konusunda incelemeler yapıldı. Çalışanların kılık kıyafetinden, işyeri temizliği ve üretim araçlarının temizliğini inceleyen ekipler, titiz bir çalışma gerçekleştirdi.



Vatandaşların sağlığı için rutin denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Feyat Asya, "Belediye olarak halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Vatandaşların güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz yaptıkları denetimlerde, hijyen, gramaj ve personel temizliği gibi kurallara uymayan fırınlara gerekli uyarılarda ve işlemde bulunuyor. Bundan sonraki süreçte de vatandaşların sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!