YYÜ'de 'Otizm Farkındalık Paneli' düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

YYÜde Otizm Farkındalık Paneli düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 11:58

YYÜ'de 'Otizm Farkındalık Paneli' düzenlendi

Haberin Devamı

VAN,(DHA)- VAN Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi ve Van Otizm Derneği işbirliği ile 'Otizm Farkındalık Paneli' gerçekleştirildi.



YYÜ Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde Engelli Öğrenciler Koordinasyon Birimi ile Van Otizm Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 'Otizm Farkındalık Paneli'ne Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Çelik, Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yaşar Genel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cahit Eldemir, akademisyenler, öğrenciler ile otizmli çocukların aileleri katıldı. Panelde konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal üniversite olarak bu tarz etkinliklerin düzenlenmesine çok önem verdiklerini ve her zaman destek sunduklarını söyledi.

Moderatörlüğünü Van Otizm Derneği Başkanı ve Gevaş Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erkan Düz'ün yaptığı panelde Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Mengi, Öğretim Görevlisi Songül Gündoğdu Kıran ve Uzman Doktor Uğur Tekin birer sunum yaptı. Sunumlardan sonra soru cevap kısmıyla panel sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!