YYÜ'de 'Kutlu Doğum' etkinliği

Güncelleme Tarihi:

YYÜde Kutlu Doğum etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 13:42

YYÜ'de 'Kutlu Doğum' etkinliği

Haberin Devamı

Safa ATMACA/VAN,(DHA)-VAN Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kuran'ı Kerim okunup, "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" konulu panel düzenlendi.    

YYÜ Cengiç Andiç Kültür Merkezi'nde İlahiyat Fakültesi ve Öğrenci Konseyi işbirliğiyle düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği, Kuran'ı Kerim tilaveti ile başladı. İlahi,şiir ve müzik dinletisinin ardından "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" konulu panele geçildi. Oturum başkanlığını İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın yaptığı panelde, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hayati Aydın, Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz, Hizmet İçi Eğitim Müdürü Mehmet Fudayl Erkoç sunum yaptı.

Sunumlardan sonra davetlilerin sorularının cevaplandırıldığı panel ile etkinlik sona erdi. Programa Van Valisi İbrahim Taşyapan'ın eşi Nesibe Taşyapan ile YYÜ Rektörü Prof.Dr. Peyami Battal'ın eşi Sahibe Battal, YYÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat Demirel, Genel Sekreter Prof.Dr. Yusuf Uzun, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Salih Arı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!