YYÜ'de "1. Molar Şenliği" Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

YYÜde 1. Molar Şenliği Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 16:10

YYÜ'de "1. Molar Şenliği" Yapıldı

Haberin Devamı

Murat ÇAĞLAR / VAN, (DHA)- VAN  Yüzüncü Yıl Üniversitesi  Diş Hekimliği Fakültesi tarafından organize edilen 1. Molar Şenliği'nde öğrenciler doyasıya eğlendi.

YYÜ Diş Hekimliği Fakültesi "1. Molar Şenliği" kapsamında çeşitli etkinlikler ve konserler düzenledi. Şenliğe, YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demirel, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci ve Vanlılar katıldı. İki gün süren şenlikte düzenlenen yarışmalarla öğrencilere hediyeler verilirken, çalınan müziklerle halaylar çekildi. Boya savaşlarının ardından şenlik kapsamında yerel sanatçı Sinan Suruç tarafından bir konser verildi. Şenliğin son gününde ünlü müzik grubu Zakkum YYÜ öğrencilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Yeni albümleri  "Bir Gece Yarası"ndan söyledikleri  şarkılarla öğrencileri coşturan Zakkum'a YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal tarafından bir plaket verildi. Şenlikte ilgili konuşan Rektör Battal finaller öncesinde yapılan bu şenlikle öğrencilerin moral depoladığını ifade ederek, öğrencilere başarılar diledi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefik Tüfenkçi ise öğrenciler için düzenledikleri  şenlikle ilgili verdiği desteklerden dolayı Rektör Battal'a teşekkür etti. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!