YYÜ Mimarlık öğrencileri 'Kapı Tasarlıyorum' proje yarışmasında ödül aldı

Güncelleme Tarihi:

YYÜ Mimarlık öğrencileri Kapı Tasarlıyorum proje yarışmasında ödül aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 16:38

YYÜ Mimarlık öğrencileri 'Kapı Tasarlıyorum' proje yarışmasında ödül aldı

Haberin Devamı

VAN,(DHA)- VAN Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Mimarlık Bölümü öğrencileri, Aslandağ Group markası Artella Ahşap Kapı Sistemleri tarafından düzenlenen 'Kapı Tasarlıyorum' yarışmasında mansiyon ödülü aldı.



Aslandağ Group markası Artella Ahşap Kapı Sistemleri tarafından tüm Mimarlık, İç Mimarlık Ve Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümleri öğrencilerine yönelik düzenlediği ulusal 'Kapı Tasarlıyorum' proje yarışmasında, YYÜ Mimarlık Fakültesi 1. sınıf öğrencileri Rabia Beyza Şimşat ve Mukaddes Numanoğlu, Türkiye çapında ödül alan 13 projeden biri seçildi. Ödül alan öğrenciler İstanbul Teknik Üniversitesinde yapılan törene katılarak ödüllerini ve plaketlerini aldı.

Ödül törenine YYÜ Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yaşar Subaşı Direk, Danışman olarak Yrd. Doç. Dr. Güler Özyıldıran ve öğrenciler Rabia Beyza Şimşat ve Mukaddes Numanoğlu katıldı. Klasik kapı tasarımında Şimşat, modern kapı tasarımında da Mukaddes Numanoğlu mansiyon ödüllerini alırken törende YYÜ akademisyenlerine de plaket verildi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!