Yüzüne bak karakterini bul

Güncelleme Tarihi:

Yüzüne bak karakterini bul
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2001 16:31

Uzmanlara göre yüz okuma ile yapılan karakter çözümlemelerindeki başarı yüzde 93... Kapital Medya Hizmetleri ve DREAM STAR Consulting & Training, bu amaçla “Yüz Okuma, İş Yaşamında ve İnsan Tanımada Yüz Okuma Teknikleri” semineri düzenliyor. 26-27 Ocak 2002’de gerçekleşecek eğitim katılımcılara karşılaştıkları insanların karakter analizini yapabilmelerini sağlamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Kapital Medya Hizmetleri ve Dream Star Consulting & Training işbirliği ile düzenlenen “Yüz Okuma, İş Yaşamında ve İnsan Tanımada Yüz Okuma Teknikleri” semineri özellikle satış/müşteri ilişkileri uzmanları, yöneticiler, insan kaynakları uzmanları, doktorlar, politikacılar, danışmanlar, eğitimciler, tüm profesyonellere yönelik ancak kurumsal ve kişisel gelişimi amaç edinen herkes katılabilyor.

Araştırmalara göre yüz okuma ile yapılan karakter çözümlemelerindeki başarı yüzde 93’tür. İncelenen kişilerin düşünce süreçleri, problemleri nasıl çözdükleri, davranışları, iletişim kurma yöntemleri gibi konular hakkında bilgi elde ediliyor.

Yüz okuma teknikleri günümüzde birçok şirket tarafından mülakat, iletişim, müşteri ilişkileri, kariyer planlama gibi bölümlerde kullanılıyor. General Electric, American Airlines, Deloitte and Touche, MCI gibi dev kuruluşların ekiplerinde yüz okuma uzmanları bulunuyor.

Haberin Devamı

Yüzümüzle Neleri Anlatıyoruz?

Eğitimin içeriğinde yer alan yüz okuma tekniklerinin temekl bilgileri şöyle sıralanıyor:

Kulaklar: Karşısındakini etkileme ve etkilenme düzeyini, Bağımsız hareket etme isteğini, Gerçekçilik dengesini, Verileri algılama ve kabul etme seçimlerini.

Yanaklar: Kişisel kudret, enerji kullanımı, insanlara yardım edebilme becerisi.

Ağız: İletişim kurma, kendini ifade etme isteğini, kötümserlik-iyimserlik dengesini.

Çene: Gerektiğinde ağırlığını koyabilme yeteneğini, saldırganlık içgüdüsünü, eleştiriye açıklık isteğini.

Alın: Düşünme şekilleri, düşünce geliştirme metodlarını.

Kaşlar: Düşünme ve karar verme ile ilgili süreçlerin nasıl çalıştığı.

Gözler: Hayata bakış açısını, yeni fikir ve kişilere açıklığı, stres düzeyini.

Burun: İş hayatındaki tercihlerini, finansal konulara duyarlılığını, iş tatminini ve güveni.

Son katılım tarihi 21 Ocak 2002 olan seminerin ücreti 320 milyon+KDV olarak belirlendi. Seminer ünlü yüz okuma uzmanı Mehmet AUF ve Dr. Murat TOKTAMIŞOĞLU tarafından verilecek. (Ayrıntılı bilgi için:0212 257 60 07)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!