Yüzükler takılıyor

EMMA Ajans’ın sahibi Emir Tamer ile kız arkadaşı Mina Somer, geçtiğimiz ay evlilik kararı almıştı.

Haberin Devamı

İçmimar Ali Somer’in kızı Mina ile gazeteci Rauf Tamer’in oğlu Emir, 7 şubat pazar gecesi nişanlanacak. Nişantaşı’ndaki Park şamdan’da, aile dostlarının katılacağı bir törenle nişan yüzüklerini takacak olan gençler, düğün için de fazla beklemeyeceklerini söylüyor.

Pera’daki Caladdo

‘Pera’ ile ıtalyanca ‘benim’ anlamındaki ‘mia’ kelimelerinin birleşmesinden oluşan Miapera Hotel’de Caladdo adlı bir restoran açıldı. (Caladdo, ıtalyanca’da Galata’nın eski adı.) Mönüsünde Türk ve dünya mutfaklarından eşsiz örnekleri bir araya getiren mekân, kahverengi ve turuncu renklerden oluşan dekorasyonuyla da ev sıcaklığını aratmıyor.

Bu iki oldu

İstanbul Fashion Week, ikinci kez çok özel bir işbirliğine sahne oluyor. Tanınmış modacı Hakan Yıldırım’ın Koton için ikinci kez hazırladığı “Hakan Yıldırım for Koton” adlı 2010-2011 Sonbahar&Kış koleksiyonu, moda haftasının kapanış günü olan 6 şubat Cumartesi tanıtılacak. “Nowism” adlı defilede Ahu Yağtu ve Tülin şahin gibi ünlü modeller podyuma çıkacak. Koreografisini Öner Evez’in hazırlayacağı defile, Koton’un düzenleyeceği IFW Kapanış Partisi ile devam edecek.

Moda’da Meyra’lı geceler

Haberin Devamı

Meyra, hayranlarından gelen yoğun istek üzerine bir kez daha Moda Deniz Kulübü’nde sahneye çıkıyor. Genç şarkıcıya mekândaki bu dördüncü konserinde, Türkiye’nin önemli orkestra şeflerinden Tayfun Balarısı ve orkestrası da eşlik edecek. 30 Ocak Cumartesi gecesi gerçekleşecek konser, saat 23.00’te başlayacak.

Kız kıza eğlence
Sinem Yıldırım, önceki gece arkadaşı Sibel ılkiz ile Longtable’a gitti. ıkili, sabahın ilk ışıklarına kadar mekânda eğlendi. ıki çocuğunun babası Ahmet Bayer’den geçtiğimiz yıl ayrılan Yıldırım, boşanma sonrası hayatına henüz kimsenin girmediğini
söyledi.

360’ta bir yıldız

2009 yazının hit parçaları “Down Down Down” ve “Digi Digi” ile dünya müzik listelerini altüst eden Inusa Dawuda, bir kez daha Türkiye’ye geliyor. Ünlü reggae’ci 5 ve 6 şubat’ta Club360’da sahneye çıkacak. Dawuda, geçtiğimiz sene de 360 ıstanbul’da performans sergilemişti.

Süreyya’nın mini sevdası
Hemen her gece bir eğlence kulübünde görmeye alıştığımız Süreyya Yalçın, önceki gece de Nişantaşı’ndaki Longtable’daydı. Bu kez tek başına eğlenmeye çıkan Süreyya Hanım, tarzını yansıtan mini elbisesi, çizmeleri, lame montu ve çantasıyla dikkat çekti.

Çocuklar spor yapsın

Haberin Devamı

“ıyi hissettirme” misyonuyla faaliyet gösteren Hillside Leisure’a bağlı Hillside City Club, yarı yıl tatiline çıkan çocuklar için iyi bir alternatif. ıçinde pek çok farklı egzersizi barındıran “Hillsider Kids” adlı programlar, minikleri eğlendirirken bir yandan da onlara spor alışkanlığı kazandırıyor.

Yazarın Tüm Yazıları