Yüzsüz kişiler seviyesiz cümleler

Bugün yüzsüzlüğü veya küstahlığı ele alan, bizi suçlamaya çalışan kişilerle karşılaşabiliriz.

Haberin Devamı

Bu kişiler bize, kendimizi savunmak adına aynı jargonla karşılık vererek seviye kaybına uğramamızdan başka şans bırakmayabilirler.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Günlük Burç Yorumları

KOÇ
Talep ve isteklerinizi dile getirmeye başlamak veya diğerleri tarafından olumlu karşılanmaması durumunda farklı yerlerde şansınızı denemek isteyebilirsiniz. Ancak, bu durum sorun yaratabilir, dikkatli olmakta fayda var.

BOĞA
Tartışmalardan ya da stres içeren ortamlardan uzak kalmakta zorlanabileceğiniz bir gün. Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

İKİZLER
Bazı konuları zorlamanız, taleplerde bulunmanız veya ısrarcı olmanız kendinizi de zor duruma düşürmenize neden olabilir.

YENGEÇ
Özel yaşamınıza ilişkin bir konuyu kadere bırakabilir veya görev ve sorumluluklarınızı gözden geçirebilirsiniz.

ASLAN
Bazı kişilerin üzerine gitmeniz ya da tam tersi, onların üzerinize gelmesi durumunda, her iki taraf da karşılık vermekten çekinmeyeceğe benziyor.

BAŞAK

Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi sınırlarını zorlayarak ele alacağa benziyorsunuz. Ancak, biraz atmosferin yatışmasını beklemeniz sizin için daha yararlı sonuçlar doğurabilir.

TERAZİ
Koşullarınızı karşı tarafa empoze etmeye çalışmanızın olumsuz geri dönüşleri olabilir. Bu uyarımı dikkate almamanız, gergin ortamlara davetiye çıkartacaktır benden söylemesi Niobe’ce.

Haberin Devamı

AKREP
Belli bir görüş veya pozisyonda ısrar etmeniz, objektif ve farklı bakış açılarının yaratabileceği olumlu sonuçları kaçırmanıza neden oluyor.

YAY
Belli direktifler veya ültimatomlar vermek zararlı olabilir ya da size ültimatom veren kişiler stres yaratabilir. Hak sahibi olma ve sağduyulu davranma özelliklerinin birbirine karışabileceği bir gün.

OĞLAK
Çevrenizdeki kişiler sizinle aynı pozisyonu almak istemeyebilirler. Fikirlerinizi veya uyarılarınızı dikkate almama konusundaki ısrarları sizi de yönetmeye çalışma boyutuna gelebilir.

KOVA
Herkesin yolunu takip etmek yerine, kendi bildiğiniz şekilde ilerlemeniz veya olayların dışında kalmanız, gün içerisinde üzerinize de sıçrayabilecek, hoş olmayan şeylerin de dışında kalmanıza yardım edebilir.

BALIK
Normal koşullar altında etrafınızdaki kişiler kurallara veya söylediklerinize uygun davranma konusunda sorun çıkartmıyor olabilirler. Ancak, bugün, bu tür beklentiler içerisindeyseniz itaatsizlik veya sorumsuzluk içine girebilirler, şaşırmayın.

Yazarın Tüm Yazıları