Yüzme kursuna katılan engellilere katılım belgesi

Güncelleme Tarihi:

Yüzme kursuna katılan engellilere katılım belgesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 17:38

Yüzme kursuna katılan engellilere katılım belgesi

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN'da, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı 80'inci Yıl Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi kurum bünyesinde yatılı kalan ve yüzmeye katılan çocuklara katılım belgeleri verildi.
Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı 80'inci Yıl Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi kurum bünyesinde yatılı kalan çocuklara, Usta eğiticiler ve uzmanlar tarafından yüzme dersleri verildi. Kurs bitiminde ise yüzme kurslarına katılan engelli çocuklara pasta kesilerek katılım belgeleri verildi.
Özel bir spor kompleksinde düzenlenen törene katılan Adıyaman Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Abdurrahman Bilgiç, aileler ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri katıldı.
Programda konuşan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Abdurrahman Bilgiç, "Bu kurslarla çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimine katkı sağlandığını,Kurum olarak amaçlarının, sağlıklı bireyler yetiştirmek olduğunu ve bu vesileyle kurslarımıza katılan ve sertifika almaya hak kazanan tüm çocuklarımızı kutluyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!