"Yüzme havuzu herkese hayırlı olsun"

Güncelleme Tarihi:

Yüzme havuzu herkese hayırlı olsun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2012 17:36

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kocaeli'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kılıç, Valilik ziyaretinin ardından Vali Ercan Topaca ve beraberindekilerle birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne yürüyerek geçti. Burada Karaosmanoğlu'ndan belediyenin çalışmalarıyla ilgili kısa bilgi alan Bakan Kılıç, daha sonra şeref defterini imzaladı.

Cuma namazını İzmit Fevziye Camisi'nde kılan Kılıç, ardından Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi'ne geçerek, burada incelemelerde bulundu.

Gençlik Merkezi'nin çalışmaları hakkında Vali Topaca'dan bilgi alan Kılıç, Kocaeli'de Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce ortaklaşa yapılması planlanan olimpik yüzme havuzunun protokol imza törenine katıldı.

Bakan Kılıç, imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 5 yeni spor tesisini çok kısa süre içerisinde hizmete sunacaklarını belirterek, “Bugün, Bakanlığımız ve İzmit Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz bir proje Cephanelik Spor Kompleksi çok sayıda spor tesisinin açılışını gerçekleştireceğiz. Kocaeli gençliği gerçekten çok şanslı bir gençlik. Kocaeli Valiliği, büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile Kocaeli Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz alt yapıya yönelik ciddi çalışmalar yapıyorlar” dedi.

Kılıç, daha sonra, protokol kapsamında yapımına başlanacak olan uluslararası standartları taşıyan yüzme havuzunun hayırlı olmasını dileyerek, protokolü imzaladı.

Çocuklar, Bakan Kılıç'tan köpek istedi

Program sonrası salonda bulunan Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan çocuklarla da sohbet eden Bakan Kılıç, bir çocuğun, “Bakanım köpekleri çok seviyorum, bana köpek alır mısın” demesi üzerine yanında bulunan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'dan çocuğa köpek temin edilmesini istedi. Doğan da en kısa sürede köpeğin temin edilip çocuğa verileceğini söyledi.

Kılıç, başka bir çocuğun kendisinden at istemesi üzerine, “Ata bakmak zor olur. Ev şartlarında at beslenmez. Ama seni at çiftliğine götürmelerini ve orada ata binmeni sağlayacağım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!