Yüzen saraylar, Bodrum'daki fuarda tanıtıldı (2)

Güncelleme Tarihi:

Yüzen saraylar, Bodrumdaki fuarda tanıtıldı (2)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 18:54

Yüzen saraylar, Bodrum'daki fuarda tanıtıldı (2)

Haberin Devamı

HALKIN ZİYARETİNE AÇILDI
Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki Palmarina Bodrum'da basın açılışı yapılan Yacht Show Eurasia Fuarı, halkın ziyarete de açıldı. Açılışa Via Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Palmarina Genel Müdürü Akbulut Kahraman, Yachtshow Eurasia Direktörü Dilek Karaduman Viaport Marina Genel Müdürü Mehmet Tunç Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Mengi, Palmarina Grubu İş Geliştirme Müdürü Vagif Karınlı, Den-Tur Başkanı Alpaslan Sirkecioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
Via Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, "Yacht Show ve Boat Show fuarlarımızı 2016 yılında sektörün güçlü katılımı ile başarılı bir şekilde tamamladık. Bodrum' da yapılan en büyük ve en güçlü organizasyon olan Yacht Show Fuarı'nın çok başarılı geçeceğine inanıyor, bu fuardaki partnerimiz Palmarina'ya teşekkür ediyorum. Ziyaretçilerimiz Yacht Show fuarında çok sayıda tekneyi, hem ikinci el hem de stoktan hemen teslim seçenekleriyle bulabilir, teknenizin eksiklerini güçlü ekipman ve aksesuar firmalarından tedarik edebilirler. Toplamda 340 milyon TL. tutarında teknenin sergilendiği ve 15 binden fazla ziyaretçiyi ağırlamayı hedeflediğimiz bu fuara katılım yapan ve organizasyonumuza renk katan gerek tekne gerekse ekipman firmalarımıza teşekkür eder, herkes için başarılı bir fuar olmasını dilerim" dedi.
Açılış konuşmalarının ardından davetliler birlikte açılış kurdelesi kesti. Açılışın ardından davetliler fuar alanını ve tekneleri gezdi. Via Fuarcılık tarafından Palmarina Bodrum'da organize edilen, 180 tekne Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai, İngiltere, Rusya, Azerbaycan ve Türkiye'den iş adamları yatları incelemeye başladı. Yat ekipmanları ve milyon dolarlık ikinci el ve denize inmeye hazır sıfır stok yüzen servetler görücüye çıktı. Ayrıca yat ekipmanları da çok sayıda meraklıda fuara çekti. Deniz oyuncakları, navigasyon cihazları, jetski ve sürat motorlar ve tekne malzemeleri sergilendi. Fuar, 18 Haziran Pazar akşamında kadar sergi ziyaret edilebilir.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!