Yüzde 30 kâr sağladı

Güncelleme Tarihi:

Yüzde 30 kâr sağladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 13:04

Okkalar İnşaat’ın Kartal’da inşasına başladığı “Arma Menta” yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Proje, yatırımcısına kısa sürede yüzde 30’un üstünde kar sağladı.

Haberin Devamı

Okkalar İnşaat’ın yatırımcısına şehrin göbeğinde doğa dostu bir yaşam sunan projesi Arma Menta, henüz inşa edilmeye başlandığı halde yatırımcısına yüzde 30’dan fazla kar sağladı. Bölgenin nabzını tutarak projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizen Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, “İlk satışa çıktığımız zaman 2+1 dairelerin fiyatı 300 bin TL iken şu anda 390 bin TL’yi buldu. Projemiz yatırımcısına kısa zamanda yüzde 30’dan fazla kazandırdı. Projenin teslim edileceği tarihte ise dairenin fiyatlarının 500 bin TL’ye kadar çıkacağını, ortalama yüzde 70 prim yapacağını öngörüyoruz” dedi.

Okkalar İnşaat’ın “Yatırımın Arması” adıyla ve yatırımcısına yüksek kazanç vaadi ile yola çıktığı dört yeni projeden ilki olan Arma Menta projesinin inşası 2017 Mayıs ayında başladı ve projenin 2019 Haziran ayında tamamlanması planlanıyor. Toplamda 60 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçirilen projede daire fiyatları 390-710 bin TL arasında değişiyor.

Haberin Devamı

Arma Menta’da; kış bahçesi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, açık havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, servis bekleme alanı, kapalı otopark, açık misafir otopark alanı da bulunuyor. Proje birleştirilebilir ve kompakt 82m²’lik daireler ile 136m²’lik büyük dairelerin yer aldığı 158 konut ve 9 ticari alandan oluşuyor. E5, TEM gibi ana yollara birkaç dakika mesafede inşa edilmeye başlanan, metroya da 900 metre mesafede yer alan proje, şehir merkezinde bulunan büyük hastanelere, AVM’lere, üniversitelere ve adliye sarayı gibi önemli kurumlara yakınlığı ile de önemli avantajlar sunuyor.

 

BAKMADAN GEÇME!