Yüz güldüren sağlık hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Yüz güldüren sağlık hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 10:21

Yüz güldüren sağlık hizmeti

Haberin Devamı

İZMİR'deki Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Ortopedi Servisi'ne diz protezi ameliyatı olmak için İstanbul'dan gelen 73 yaşındaki Fatma Aydın ve kızı Zerrin Aydın, aldıkları sağlık hizmetinden çok memnun kaldıklarını söyledi.
İstanbul'da yaşayan ve diz protezi ameliyatı olmak için İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Ortopedi Kliniği'ni tercih eden Fatma Aydın "45 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Böyle bir devlet hastanesi görmedim. Hekimler, hemşireler hepsi çok iyi ve işinin ehli. Kendimi güvende hissediyorum. Hastane tertemiz her şey yerli yerinde, ameliyatımın 3. günü ve çok rahatım. Odalar tek kişilik her şey düşünülmüş. Otelde gibiyim. İstanbul'dan İzmir'e yüzmek İçin geliyordum, şimdi sağlık için buradayım. Allah herkesten razı olsun" dedi.
TRT Belgesel kanalında yayınlanan “Gerçek Cinayet Hikâyeleri" dizisinde makyaj sanatçılığı yapan Fatma Aydın'ın kızı Zerrin Aydın ise "Annemin dizindeki şikâyetlerinden dolayı doktorumuz ile iletişime geçtik. Sağ olsun çok ilgilendi. Herkese aynı ilgi ve alakayı gösteriyor. Biz buraya gelirken normal bir devlet hastanesiyle karşılaşacağımızı düşünüyorduk. Hatta biraz da şehirlerarası geldiğimiz için tedirgindik. Yüksek konforlu odaları, güler yüzlü hemşireleri, hasta bakıcıları, temizliği, aynı zamanda refakatçı için düzenlenmiş dinlenme odasıyla evimizde gibi hissettik. Ameliyatımızda sorunsuz gerçekleşti. İzmir'i zaten seviyorduk, verilen bu sağlık hizmetiyle de daha çok sevdik. Önce doktorumuza ve ekibine, hastane yönetimine ve Sağlık Bakanlığımıza çok teşekkür ederiz. İnşallah bizim bu aldığımız sağlık hizmetine Türkiye'de yaşayan herkes sahip olur" dedi.
8 UZMAN İLE HİZMET VERİLİYOR
Fatma Aydın'ın ameliyatını gerçekleştiren Op. Dr. Cengizhan Kurt, "Kliniğimizde 8 ortopedi ve travmatoloji uzmanı ile klinik olarak ekip mantığıyla, uluslararası standartları takip eden ve diğer branşlarla yakın temasta ortak bir anlayışta çalışmaya özen göstererek halkımıza hizmet vermekteyiz. Kliniğimiz birçok ortopedi ameliyatlarının yapılabilmesini sağlayacak teknolojik alt yapıya ve kalite standartlarına uygun bir ameliyathaneye sahip. Hastaların tıbbi bilgileri, laboratuvar ve radyolojik tetkikleri uzun süreli takiplere imkân veren dijital ortamda kayıt edilmektedir. Özellikle travmaların neden olduğu her türlü kırık ve benzeri durumlara neden olan hastalıkların tedavisi ön plandadır. Bunun yanında özellikle diz ve kalça eklemlerinin sık karşılaşılan sorunu olan ve hastaların yaşam kalitesini oldukça etkileyen artroz (kireçlenme) durumlarına yönelik olarak protez cerrahisi ameliyatları oldukça başarılı olarak yapılmaktadır. Genellikle kapalı ameliyatlar olarak adlandırılan, çoğu kez spor yaralanmaları sonucunda meydana gelen, daha çok diz eklemi olmak üzere (menüsküs ve ön çapraz bağ cerrahisi) omuz ve ayak bileği ekleminde de sorunların meydana gelebildiği hastalıkların Artroskopik tedavileri başarı ile gerçekleştirilmektedir" dedi.
Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Yönetici/Başhekim Vekili Op. Dr. Teoman Şen de ulusal ve uluslararası düzeyde hizmet veren bir hastane olmayı planldıklarını söyledi. Ortopedi Kliniği'nde başarılı operasyonlar gerçekleştiren ekibe teşekkür eden Şen, hasta Fatma Aydın'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!