Yuuhhh...

Güncelleme Tarihi:

Yuuhhh...
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 1999 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

Hem de koskoca bir yuh size Fenerli futbolcular ve de Löw efendi... Hele sana yuh kere yuh Löw efendi. Sergen gibi bir süper klası yine inat edip ilk 11'e almayıp, çürük çarık ve hasta futbolcularla sahaya çıktığın için sana koskoca bir yuh Löw efendi.

Be adamlar, be koca koca adamlar, aslında sizlere akla hayale gelmeyecek sözcüklerle milyonlarca Fenerbahçeli adına hakaret etmem lazım. Hakaret etmem, en pespaye kelimelerle lanet etmem lazım ama yoo yoo yakıştırmalara, o sözcüklere de yazık olur diye hepsinin, her şeyin ötesinde tek kelimeyle hepinize sadece ‘‘YUUHHH...’’ diyorum.

Alay edermiş gibi

Sen, koskoca Fenerli futbolcu ol, git Samsunlar'da, Karabükler'de, küme düşecek ne kadar takım varsa, puanları kaptır. Ondan sonra gel Cimbom'dan bir güzel dayak ye. Tam şampiyonluktan ümitler kesilmişken, Trabzon'a, nasılsa (!) attığın bir golle taraftarı kandır. Bu arada G.Saray'ın son ve unutulmayacak Adana ikramını kazan, ondan sonra da gel yine özellikle neredeyse küme düşecek garibim Sakarya'ya sanki Fenerbahçelilerle alay ediyormuş gibi kepaze bir oyunla yenilip, rezil ol.

Ondan sonra da şampiyon olacağız diye, koskoca bir sezon başta yöneticiler olmak üzere taraftarıyla, medyasıyla hepimizi aldat.

Ne deyip, ne yazmamı bekliyorsunuz? Sizlere futbol adına eleştiri değil, bir cümle bile çok. Bu nedenle hepinize koskoca bir ‘‘Yuuhhh...’’ Fenerli futbolcular. Yazıklar olsun...



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!