Yusuf'u alacağız

Güncelleme Tarihi:

Yusufu alacağız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2008 00:00

Trabzonspor Futbol Şubesi Sorumlusu İhsan Alioğlu, tecrübeli futbolcunun transferini ocak ayı içinde bitireceklerini ve önemli bir yıldızı kadrolarına katacaklarını söyledi.

ARA transferde gözünü Bursaspor’un yıldızı Yusuf Şimşek’e diken Trabzonspor’da futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, tecrübeli oyuncunun transferi için net konuştu. Alioğlu, Yusuf’u ocak ayı içerisinde kadrolarına katacaklarını belirterek, "Alternatif isimler için arayışlarımız sürüyor. Faty Papy’i ise Antalya kampına götüreceğiz" dedi.

Kadrosunu bir-iki takviye ile güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Bursaspor’dan Yusuf Şimşek’i kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, pazartesi günü başlayacak olan Antalya kampında takımın performansını üst verimlilik noktasına taşıyacaklarını belirterek, "Sezonun ilk yarısında eksikliklerimizi gördük. Oyun uyumu açısından bazı sorunlar vardı. Antalya kampında onları giderip çok daha iyi bir ekip olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Papy kampa gelecek

Devre arasında transfer yapmanın çok zor olduğuna da dikkat çeken Alioğlu, "Türkiye’nin önemli futbolcularının yüksek rakamlara transfer edilmesi nedeniyle biz farklı isimler üzerinde durduk. Bunun için Ersun Yanal’ın da eski öğrencisi olması ve futbol yeteneğini de dikkate alarak, uyum sorunu da yaşamayacağını düşündüğümüz Yusuf’u transfer etmek için çalışmalara başladık. Yusuf’un da Trabzonspor’u istemesi bizim bu transferi gerçekleştirme şansımızı artıyor. Çok yüksek bir ihtimalle ocak ayı içerisinde Yusuf’u kadromuza katacağız" dedi. Alioğlu, Burundili genç futbolcu Faty Papy’nin de Antalya kampına getirileceğini belirtti.

Şampiyonluk hesapları

Bu arada Trabzonspor, sezon sonunda müzesine en az 3 kupa götürmeyi hesaplıyor. Süper Lig’deki şampiyonluk iddiasını son ana kadar sürdürmek isteyen bordo mavili takım, ilk yarısını zirvede bitirdiği PAF Ligi’nde ise şampiyonluğun en büyük adayı. Basketbol İkinci Ligi’nde averajla ikinci sırada bulunan bordo mavililer, burada şampiyonluğu hedefliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!