Yusuf Ziya Yılmaz'dan gençlere mesaj

Güncelleme Tarihi:

Yusuf Ziya Yılmazdan gençlere mesaj
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 14:37

Yusuf Ziya Yılmaz'dan gençlere mesaj

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Yusuf Ziya Yılmaz,"19 Mayıs, içinde bulunulan hal ve şartlar ne olursa olsun birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman tüm engelleri aşabileceğimizi bütün dünyaya ilan ettiğimiz gündür" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 19 Mayıs'ın Türk milletinin en önemli dönüm noktalarından, bağımsızlık savaşının başlatıldığı gün olduğunu söyleyen Yılmaz,"19 Mayıs Türk Milleti'nin en önemli dönüm noktalarından bağımsızlık savaşımızın başlatıldığı büyük gün. Bugün, içinde bulunulan hal ve şartlar ne olursa olsun birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman tüm engelleri aşabileceğimizi bütün dünyaya ilan ettiğimiz gündür. Ve bu önemli gün Atatürk'ün gençlere armağanıdır.19 Mayıs, 'Yaşanan günler ne kadar karanlık, içinde bulunulan durum ne kadar zor olsa da, inancı kaybetmeden, mücadeleyi bırakmadan yola devam etmek gerektiği' mesajıdır" dedi. Ülkenin geleceği olan gençlere güzel günler bırakmak için çalışan bir partinin mensubu olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz,"15 Temmuz darbe girişiminde halkımızın, özellikle gençlerimizin tankların önüne çıkıp vatanı için verdiği mücadele hiçbir zaman unutulmayacak. Tarih bugünün gençlerini de her zaman gururla yazacak" ifadelerini kullandı.

GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizler; bu yolda ülkemizin umudu ve göz bebeği olan siz gençlerimizin yanında olmaktan her zaman gurur duyduk ve gurur duymaya devam edeceğiz. Çünkü bizler, sizin gözlerinizdeki pırıltıyı, Türkiye’yi aydınlatan güneşin ışığı olarak gördük, görüyoruz. Bu anlamlı günü gençliğimize emanet eden, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Savaşımızın kahramanları şehit ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı içtenlikle kutluyorum."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!