Yusuf Ziya Yılmaz : Üreten çiftçimizin her zaman yanındayız

Güncelleme Tarihi:

Yusuf Ziya Yılmaz : Üreten çiftçimizin her zaman yanındayız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 14:38

Yusuf Ziya Yılmaz : Üreten çiftçimizin her zaman yanındayız

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, “Çiftçimiz her alanda desteklenip üretime teşvik edilecek” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz belediye başkanlığı görevinden ayrılmasının ardından gerçekleştirdiği ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor. Samsun Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği Başkanı Mehmet Koçak ve yönetim kurulu üyeleri ile İsmail Okutgen’in ev sahipliğinde kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, daha sonra 1. İdare Mahkemesi Başkanı Ali Gökalp ve 2. İdare Mahkemesi Başkanı Fuat Küçük’ü ziyaret etti.

Şehir merkezinde başlayan programlarını Çarşamba ilçesinde sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yılmaz, gerçekleştirilen kongre ile tekrar başkanlığa seçilen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetimini de ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Yusuf Ziya Yılmaz burada yaptığı konuşmada Türkiye’de ekonomik kalkınmanın ve büyümenin üretmekten geçtiğini vurgulayarak, “Bugüne kadar gencinden yaşlısına, işletmecisinden çiftçisine kısacası herkese ‘üretin destek olalım’ diyerek bir şeyler üretmenin ülke ekonomisine ne kadar faydalı olduğunu anlatmaya çalıştım. Şehirler üreterek ekonomik istikrarını sürdürür, gelişimini arttırır. Bu yüzden üretmek bizim asli görevlerimizden olmalı. Biz üreten herkesin yanında olduk. Bundan sonraki süreçte de desteklenmesi için elimizden geleni yapacağız. Samsun’un kalkınması için kurulan ticaret ve sanayi odalarına da bu kapsamda büyük görevler düşüyor. Kırsal kesimlerde yer alan çiftçimizi üretmeye teşvik edin. Çarşamba’da ağırlıklı olarak fındık üretiliyor. Bafra’ya gittiğimizde bin bir çeşit ürün üretildiğini görüyoruz. Bafra gibi verimli olan bu topraklarda farklı türlerinde arttırılması gerektiği düşüncesindeyim. Böylelikle fındık üreticisinin senede bir kere yaptığı üretim farklı türlerle belki yılın her gününe yayılabilir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!