Yusuf’un izin günü

Süper Lig’de sezonu şampiyonlukla tamamlayan, ayrıca Fortis Türkiye Kupası’nı da kucaklayan Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Yusuf Şimşek, izin günlerini ailesiyle geçiriyor.

Haberin Devamı

Yoğun geçen bir sezonun ardından fırsat buldukça onlarla ilgilenen futbolcu, geçtiğimiz gün ailesiyle İstinye Park’ta
görüntülendi

Deniz kenarında dut keyfi

Yeşilçam’ın çocuk yıldızlarından Menderes Utku, kız arkadaşı ile Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. İkilinin ellerinde ise bir kara dut kutusu vardı. Bir yandan dut yiyen sevgililer, bir yandan da Boğaz kıyısında turlayıp, keyifli bir gün geçirdi.

Eylülde evleniyorlar

Yaşadığı aşklarla sık sık magazin basınına haber olan işadamı İlker Mengi, evlenmeye hazırlanıyor. Mengi, Münih’teki bir partide tanıştığı, profesyonel tenisçi olan Masha adlı Rus nişanlısı ile nikâh masasına oturacak. Düğün töreni, eylül ayında İstanbul’da yapılacak.

Gözler onun üstünde

Bu yaz Ege sahillerine Sanem Kardıçalı damgasını vuruyor. Erol-Tilda Tezman çiftinin oğulları Ralph Tezman ile uzun süredir birlikte olan ve şimdilerde sevgilisiyle birlikte Çeşme’de tatil yapan İzmirli genç kız, gün boyunca denize girip güneşleniyor. Güzelliğiyle de dikkat çeken Sanem Hanım’ın günde en az üç bikini değiştirmesi, “Yeni bir ikoncan doğuyor” yorumlarının yapılmasına yol açtı.

Kızıyla yemekte

Haberin Devamı

İşadamı Sadettin Saran, kızı Lal’e çok düşkün. Onunla vakit geçirmekten büyük keyif aldığını söyleyen Saran, geçtiğimiz gün kızıyla birlikte yemeğe çıktı. İstinye Park’ın içinde hizmet veren Masa Restaurant’da öğle yemeği yiyen baba-kız, bir yandan da sohbet etti. Yemeğin ardından bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptılar.

Ailecek Çeşme’deler

Usta gazeteci Uğur Dündar, yoğun bir sezonun ardından tatile çıktı. Ailesiyle birlikte Çeşme’ye giden Dündar, eşi ve çocuklarıyla çay keyfi yaparken objektife yansıdı. Uğur Bey, eşi Yasemin Hanım, çocukları Bartu, Bora ve Damla, çaylarını içtikten sonra ünlü tatil beldesini gezmeye çıktılar.

Yazarın Tüm Yazıları