Yurt ve burslar, çalıştayda ele alınacak

Güncelleme Tarihi:

Yurt ve burslar, çalıştayda ele alınacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 11:14

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organize ettiği "Kredi ve Yurtlar Kurumu Değişim ve Dönüşüm Çalıştayı" 12-14 Aralık'ta yapılacak. Çalıştayda, kredi veya burs ve yurt başvuru, değerlendirme, yerleştirme, kayıt, öğrenci takip, tesis kiralama konuları ele alınacak.

Haberin Devamı

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, "Kredi ve Yurtlar Kurumu Değişim ve Dönüşüm Çalıştayı" 12-14 Aralık'ta Antalya'da gerçekleştirilecek. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yöneticileri, bölge müdürleri ve ilgili personel olmak üzere yaklaşık 215 kişinin katılacağı çalıştayda, krediler ve burslar, inşaat-emlak, idari işler, eğitim, insan kaynakları, iç denetim ve teftiş, teknolojik dönüşüm ve yönetim konu başlıkları ele alınacak.

Çalıştay ile kredi veya burs ve yurt başvuru, değerlendirme, yerleştirme, kayıt, öğrenci takip, tesis kiralama, arsa ve malzeme tahsis, işletici seçimi süreçlerinin sisteme temel oluşturması ve gerekli kararların alınması amaçlanıyor.

Ayrıca çalıştayda 3 Temmuz'da başlayan KYK'da yürütülen "Değişim ve Dönüşüm Projesi" kapsamında planlanan takvime uygun olarak analizi tamamlanan mevcut süreç uygulamalarında iyileştirme, geliştirme konuları da tartışılacak.

3 gün sürecek çalıştaydaki oturumlar, KYK'da analiz çalışması yürütülen daire başkanlıkları bazında ve kritik öneme sahip iş süreçleri ve konuları odağında gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!