Yurt dışında üniversite artık hayal değil

Güncelleme Tarihi:

Yurt dışında üniversite artık hayal değil
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 12:42

Yurt dışında üniversite artık hayal değil

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA)- ÜNİVERSİTE tercih heyecanının yaşandığı bugünlerde adayları LYS’den elde ettiği puan türüne göre Türkiye’de herhangi bir üniversiteye yerleşme stresi  aldı. Adayların önündeki tek seçenek ise yurt içindeki üniversiteler olmadığı gibi BAU Global'ın sunduğu yurtdışı eğitim imkanlarıyla farklı ülkelerde de üniversite okuma fırsatı buluyor.

Bahçeşehir Üniversitesi, 3 kıtada, 8 ülkede, 5 üniversite, 4 dil okulu ve 5 uydu kampüsü ile Türkiye’nin eğitim alanında hizmet veriyor. Dünya markası BAU Global ile öğrencilerine gerçek anlamda bir uluslararası öğrenci olma deneyimi yaşatıyor. Türkiye’de bir ilk, dünyada ise öncü markalardan biri olan 'BAU Global' çatısı altındaki öğrenciler; ABD, Berlin, Silikon Vadisi, Toronto, Köln, Roma, Hong Kong, Batum ve Kıbrıs’da yer alan kampüslerde ister eğitim hayatlarının tamamını, isterlerse birkaç senelerini bu ülkelerde geçirebiliyor.

Öğrenciler mezun olduktan sonra mezun oldukları ülke yasalarına göre diploma alma hakkı kazanıyor. BAU Global bünyesinde bulunan üniversitelerde mimarlık, sanat, işletme, tasarım, eğitim, mühendislik, sağlık bilimleri, bilişim teknolojileri, hukuk ve tıp dahil olmak üzere yüzlerce lisans, yüksek lisans ve doktora programı bulunuyor.

Ayrıca hem yabancı dili yaşayarak yerinde öğrenmek hem de farklı kültürleri yakından tanımak adına olanaklar sunan BAU Global, dileyen öğrencilere hazırlık sınıfını BAU Washington DC kampüsünde ya da Kanada’nın Toronto şehrindeki BAU kampüsünde okuma fırsatını sunuyor.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!