Yurt dışı internet kullanımında yeni seçenekler

İnterneti mobil kullanmak artık hayatımızın bir parçası.

Haberin Devamı

Her zaman her yerde internete bağlı kalmamız için cep telefonu operatörleri ülkemizde hızlı 3G bağlantı olanağı sunuyor.

Yurt dışı seyahatlerinde telefon ve internet kullanımı uzun bir süredir gerçekten oldukça kabarık faturalarla karşılaşmamıza sebep oluyordu. Operatörler, müşterilerinin yurt dışında da ekonomik biçimde telefon görüşmesi yapıp internete bağlanabilmesi için bazı seçenekler sunmaya başladılar.

Yurt dışı internet kullanımında yeni seçenekler


İş ve sosyal hayatında iletişime yoğun olarak ihtiyaç duyan müşterileri için Turkcell, 9 yıldır sunduğu Platinium servisinde yurt dışı kullanımlarına göre bazı düzenlemeler yaptığını özel bir etkinlikle duyurdu.

Haberin Devamı

Yurt dışı internet kullanımında yeni seçenekler

Bundan böyle Platinum’a üye olan Turkcell müşterileri yurtiçi paketlerini yurtdışında da 50 ülkede kullanmaya başlayacak. Ayrıca Turkcell bu özel hizmet için Turkcell Platinum adında bir mobil uygulama da geliştirildi. Uygulamayı iOS platformunda ücretsiz indirip kullanmak mümkün. Android uygulaması da yolda.


Şirketin konuyla ilgili düzenlediği toplantıda, Turkcell Segment Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek’le konuşma şansım oldu.

Mobil kullanıcıların değişen ihtiyaçlarından, özellikle yurt dışı kullanımlarındaki talep hakkında bilgi verdi.

Platin paketlerini çok konuşmak isteyen, daha çok internete girmek isteyen, her ikisini de yoğun kullanan müşterilerine göre farklı içeriklerde tasarladıklarını anlatan Kısakürek, Platinium sınıfı müşterilerinin tamamına yakınının akıllı telefon sahibi olduğunu ve diğer kullanıcılardan 5 kat fazla mobil internet kullandığını söyledi.

Haberin Devamı


Kullanıcıların en çok şikayet konularından birinin, yurt dışındayken özellikle internet kullanım miktarı hakkında güncel bilgi alamamak olduğunu hatırlatmam üzerine, bu konudaki çalışmalarından da bahsetti.

Platin paketlerle birlikte sunulan yeni Konfor Alanı özelliği ile paket bitimlerinde ya da pakete dahil olmayan bir kullanım olduğunda, kullanıcıların ek bir işlemle uğraşmasına gerek kalmadan uygun fiyata iletişim devam edeceğini aktardı.

E-posta: ekaplanseren@hurriyet.com.tr
Twitter: https://twitter.com/kaplanseren


Yazarın son yazıları


#11 Eylül 2013 En iyi 10 yeni nesil oyun
#09 Eylül 2013 Microsoft'un Nokia'yı satın alması neleri değiştirecek?
#25 Ağustos 2013 Google Harita'larla keşfe çıkın
#14 Ağustos 2013 Yeni başlayanlar için Twitter
#07 Ağustos 2013 Doğu Cephesi’nde yeni bir şey yok!
#29 Temmuz 2013 Parolalarınızı güvenle saklayın
#24 Temmuz 2013 Ücretsiz yazılımla kendi e-kitabınızı yayımlayın

Haberin Devamı



YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN >>


Yazarın Tüm Yazıları