Yüreğir'e kapalı semt pazarı

Güncelleme Tarihi:

Yüreğire kapalı semt pazarı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2018 13:19

Yüreğir'e kapalı semt pazarı

Haberin Devamı

ADANA, (DHA) - ADANA'nın merkez Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Serinevler ve PTT Evleri Mahalleleri'nin ardından 3'üncü Kapalı Semt Pazarı'nı Atakent Mahallesi'nde hizmete açtı.
Açılışını Meclis üyeleri, muhtarlar ve pazarcılar derneği yönetimi ve vatandaşlarla birlikte yapan Başkan Çelikcan ''Hiç kapalı semt pazarı olmayan ilçemize 3 adet kapalı semt pazarı yaptık yenilerini de yapmaya devam ediyoruz'' dedi.
Yüreğir'de ilkleri gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Çelikcan, "Yüreğirli vatandaşlarımızın daha nezih ortamlarda alışveriş keyfini yaşamaları için ilçemizi Kapalı Semt Pazarları ile donatıyoruz. Serinevler ve PTT Evleri Mahallelerimizin ardından Yüreğir'in 3. Kapalı Semt Pazarı'nı Atakent Mahallemizde hizmete açtık. Artık vatandaşlarımız yazın sıcaktan, kışın ise yağmurdan kurtulup nezih ortamlarda alışverişlerini yapabileceklerdir. Allah nasip ederse 4'üncüsü Akıncılar ve Yavuzlar Mahallemizin ortasına yapıyoruz., 5'incisi de sırayla gelecek." diye konuştu.
ÇOK AMAÇLI KULLANILACAK
Çok amaçlı olarak yapılan Kapalı Semt Pazarları'ndan vatandaşların farklı şekillerde faydalandığını ifade eden Çelikcan, şöyle devam etti:
"Semt pazarının olmadığı günlerde gençlerimizin spor yapabileceği bir şekilde düzenleme yapıyoruz. Buraları derneklerimiz, sivil toplum örgütlerimiz kermes ve toplantı amaçlı olarak da kullanabilecekler. Kurban Bayramı'nda ise kurban kesim merkezleri olarak vatandaşlarımıza hizmet verecek. Bir kaç mahallenin ortak kullandığı bu semt pazarları sayesinde Yüreğir'de görüntü kirliliği de ortadan kalkıyor."

Pazarcı esnafını ziyaret eden Başkan Çelikcan Yüreğir'de ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!