Yüreğir'de kaçak tüp operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Yüreğirde kaçak tüp operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2017 16:25

Yüreğir'de kaçak tüp operasyonu

Haberin Devamı

ADANA'nın merkez Yüreğir İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaçak tüp dolumu yapan işyerlerine baskın düzenledi. 
Denetimlerde, otogaz istasyonları ve merdiven altı kaçak dolum yapılmış 3 adet 12 kilogramlık mutfak tüpü ile 21 adet 2 kilogramlık piknik tüpü ele geçirildi. Kaçak dolum yapılmış tüplere el konulurken Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na bilgi verildi. Ayrıca bazı bakkal ve marketlerde satışı yapılan kaçak tüpgazların toplanması için dağıtım şirketleri de uyarıldı. 
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 'kaçak dolum yapılan tüple bombanın hiçbir farkı olmadığını' belirterek şu uyarılarda bulundu: 
"Vatandaşımız her an patlamaya hazır bir bomba ile yaşamak istemiyorsa kaçak dolum yapılan tüp gazı evine sokmasın. Çok tehlikeli. Allah korusun otogaz istasyonlarında veya merdiven altı diye tabir edilen yerlerde kurulan düzeneklerle doldurulmuş bir tüpün patlaması sonucu can kayıpları ve çok büyük maddi hasarların yaşanması kaçınılmaz. Hiçbir şey sağlığımızdan kıymetli değil. Esnafımız da bunun satışına tevessül etmesin. Çok ciddi cezai müeyyideleri var. Bu konuda ekiplerimiz sürekli denetim halinde."

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!