Yüreğir Belediyesi, Demirspor maçına gitmek isteyen personeline izin verecek

Güncelleme Tarihi:

Yüreğir Belediyesi, Demirspor maçına gitmek isteyen personeline izin verecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 11:56

Yüreğir Belediyesi, Demirspor maçına gitmek isteyen personeline izin verecek

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'nın Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana Demirspor'un Eskişehir'i yenmeleri halinde 100 bin lira prim vaadinin Denizlispor maçı için de geçerli olduğunu belirtti. Başkan Çelikcan maça gitmek isteyen personellere de izin vereceklerini belirtti.
Denizlispor maçının yeni bir başlangıç olmasını temenni eden Başkan Çelikcan ''Adana Demirspor şu anda Spor Toto 1. Ligde  hiç istenilen bir yerde değil. Umarım çarşamba günü saat 16.00'da başlayacak maçta güzel bir netice alırlar. Yüreğir Belediyesi olarak Adana Demirspor'a vermek istediğimiz 100 bin lira primi Denizli Spor maçında galip gelirlerse vereceğiz'' dedi.
Adana'da sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Çelikcan şöyle konuştu:
"Adana'mızın köklü kulüplerinden olan Adana Demirspor çarşamba günü saat 16.00'da Denizlispor ile çok önemli bir maça çıkıyor. Maçın mesai saatleri içerinde olması nedeniyle çalışanlar maça gelemeyebilir. Yüreğir Belediyesi olarak maça gitmek için bilet alan çalışanlarımız idari izinli sayılacaklardır. Adana Demirspor geçen hafta Eskişehir deplasmanından galip gelseydi 100 bin lira prim verecektik. Güzel mücadele etmelerine rağmen 1 puana razı oldular. Eğer çarşamba günü saat 16.00'da oynanacak olan Denizlispor maçında galip gelirlerse 100 bin lira prim vereceğiz. Adana Demirspor'a çıkacağı bu zorlu maçta başarılar diliyorum. Takımlarımıza maddi ve manevi olara desteğimiz devam edecektir. Adana'mızın takımları bizim takımızdır'' şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!