Yunus Emre çifte şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Yunus Emre çifte şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2017 10:23

Yunus Emre çifte şampiyon

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde Yunus Emre Ortaokulu, Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler Futbol Şampiyonası'nda iki dalda da şampiyon oldu.
Demre'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler Futbol Şampiyonası sona erdi. İlk turda takımlar 2'şer grupta mücadele etti. Gruplarında ilk ikiye giren takımlar, yarı finalde mücadele etti. Küçük erkeklerin final maçında normal süre 0-0 sona erdi. Penaltı atışları sonunda Yunus Emre Ortaokulu, Çevreli Ortaokulu'nu 3-2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Çevreli Ortaokulu ikinci olurken, üçüncülüğü ise Karabucak Ortaokulu'nu 4-2 yenen Atatürk Ortaokulu elde etti.
Yıldız erkekler finalinde ise Yunus Emre Ortaokulu, Beymelek Şehit Abdurahman Esen Ortaokulu'nu 3-0 yenerek şampiyon oldu. Şehit Abdurahman Esen Ortaokulu ikinci, İmam Hatip Ortaokulu'nu 3-2 yenen 80'inci Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ise üçüncü oldu.
Hem yıldızlar hem de küçüklerde şampiyon olan Yunus Emre Ortaokulu futbolcuları büyük sevinç yaşadı. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mesut Dikili ve Milli Eğitim Şube Müdürü Selma Gök verdi. Turnuvada ilk 2'ye giren takımlar Antalya Şampiyonası'nda Demre'yi temsil edecek.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!