Yunus Emre 41. yeni bölümüyle bu akşam TRT 1'de! | Fragman izle

Güncelleme Tarihi:

Yunus Emre 41. yeni bölümüyle bu akşam TRT 1de | Fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 15:06

Sevilerek izlenen Yunus Emre dizisi 41. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında. Yayına başladığı ilk günden beri ilgiyle izlenen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümünde Yunus'un başına neler gelecek?

Haberin Devamı

Yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ olan, yönetmenliğini Emre Konuk'un yaptığı Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Dizisi’nde Yunus Emre karakterini Yusuf Gökhan Atalay canlandırıyor. 2015 Ramazan ayında yayınlanan dizi, 19 Ocak 2016 tarihinde 2. sezonuyla ekranlara geri döndü.

Yunus Emre 41. yeni bölümüyle bu akşam TRT 1de | Fragman izle


YUNUS EMRE 41. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 41. Bölümünde Tapduk Emre, Kadı İlyas tarafından, büyücülük suçuyla yargılanacak. Yalancı şahitlerin iftiralarıyla Kadı İlyas, Tapduk Emre’yi, suçlu bulacak. Bu olay sonrasında, Yunus sarsılacak. Şahitlerin yalancılığından emin olan Yunus, yaptığı oyunla Tapduk Emre’yi aklamayı başaracak. Candaroğlu Argun Bey’in Tapduk Emre’ye yaptığı oyun, Yunus’un yardımıyla başarısız olacak. Bu durum Candaroğlu Argun Bey’i, son derece öfkelendirecek. Yunus, Hoca Ahmet Yesevi dergâhı dervişleriyle karşılaşıcak. Bu dervişleri Tapduk Emre dergâhına getirecek. Zahide, İsmail’i kullanarak, Yunus’a bir mektup yollar. Mektubu alan Yunus, buluşma yerine gider. Zahide, Yunus’a ilan-ı aşk eder. Yunus ise utancından bulunduğu yeri kaçarak, terk eder. Ancak onları, bir köylü gizlice dinlemektedir. Zahide konağa döner. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’ye nerede olduğunu soracak fakat Zahide ise kaçamak cevap verecek. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’nin boğazını sıkacak.

YUNUS EMRE 41. BÖLÜM FRAGMANI!


 

Haberin Devamı

YUNUS EMRE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 38. Bölümünde Molla Kasım’ın, Yunus’u dinsiz olarak yaftalaması, dergâhta şaşkınlıkla karşılanmıştır. Tapduk Emre ise Yunus ve Molla Kasım’ı huzuruna çağırmıştır. Tapduk Emre, Molla Kasım’ı uygun bir şekilde uyarır. Candaroğlu Argun Bey ise Yunus’un görevine tekrar dönmesini istemektedir. Bu nedenle, Yunus’u çağırmıştır. Yunus, Argun Bey’in huzuruna çıkar ve göreve tekrar dönmek istemediğini iletir. Candaroğlu Argun Bey, beklemediği bu cevap karşısında öfkelenmiştir. Oğlu Şahin Bey’in de dergâhtan konağa dönmemesi sebebiyle, öfkesi bir kat daha artmıştır.

Yunus Emre 41. yeni bölümüyle bu akşam TRT 1de | Fragman izle


Argun Bey, Kolcu Sarı Ağa’yı, Şahin Bey’i, dergâhtan alıp konağa getirmesi için görevlendirir. Sarı Ağa, Şahin Bey’i almak için yanına aldığı adamlarıyla dergâhı basar. İsmail, bu bilgiyi olay sırasında dergâhta olmayan Tapduk Emre’ye iletir. Bunu duyan ahiler de Tapduk Emre’nin peşine takılıp, dergâha gelirler. Arbede yaşanır. Kolcu Sarı Ağa, Tapduk Emre’nin yakasına yapışıp, Şahin Bey’i kendilerine vermesi için tehdit eder.

BAKMADAN GEÇME!