Yunanistan Konsolosu Theocharidi, borsayı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Yunanistan Konsolosu Theocharidi, borsayı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 11:26

Yunanistan Konsolosu Theocharidi, borsayı ziyaret etti

Haberin Devamı

 

EDİRNE,(DHA)-YUNANİSTAN'ın Edirne Konsolosu Sotiria Theocharidi, Edirne Ticaret Borsası'nı (ETB) ziyaret etti.

Yunanistan'ın Edirne Konsolosluğuna bir süre önce atanan Sotiria Theocharidi, Erinne Ticaret Borsası'nı ziyaretinde Borsa Başkanı Özay Öztürk,  Meclis Başkanı Fedai Canım, hukuk danışmanı avukat  Hüseyin Sıragezen hazır bulundu. ETB Yönetim Kurulu Başkanı
Özay Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, borsanın çalışmaları ve projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Heyet tarafından ETB Hububat ve Yağlı Tohumlar Elektronik Satış Salonunu yerinde incelendi.

Yunanistan Edirne Konsolosu Sotiria Theocharidi, ülkesi ile komşu olan Edirne'de görev yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Sizleri ziyaret etmek istedik, temennimiz iki ülke arasındaki iyi niyet ve dostluk ilişkilerinin daha da gelişmesi yönündedir, sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye ve Yunanistan arasında ekonomik ve ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından, Yunanistan Edirne Konsolosu SotiriaTheocharid'ye günün anısına plaket verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!