Yumurta ile nazardan arındırıyor

Güncelleme Tarihi:

Yumurta ile nazardan arındırıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 14:59

Yazdığı kitaplarla birbirinden ilginç konulara değinen Tuğçe Işınsu, bu kez de ‘Ol der ve olur’ adlı kitabını yayımladı. Kitabında Alzheimer hastalığından ishale kadar birçok konuyu dua ile çözebileceğini öne süren Işınsu, “hastalıkların spiritüel ve duygusal sebeplerine odaklanarak çözüme ulaştırdığını” iddia ediyor.

Haberin Devamı

Aşırı kiloluluk ve şişmanlık sorunu, cinsel sorunlar ve hatta cilt sorunlarının nedenleri ve olumlamaları üzerinde duran Işınsu’nun kitabında “Dua et, tövbe et, ruhsal olarak arın. Kabule geç, gerçek sebepleri bul, kaçma-yüzleş” gibi ifadeler yer alıyor. Dualarla şifa çalışması da yaptığını ileri süren Işınsu’nun kitabında Kur’an-ı Kerim’den ayetler yer alıyor.

Yumurta ile nazardan arındırıyor

NAZARA KARŞI YUMURTA ARINMA ÇALIŞMASI

Kitapta birbirinden ilginç yöntemlere yer veren Tuğçe Işınsu ‘nazara karşı yumurta arınma çalışması’ öneriyor. Bu konuda “Ayrı olduğunuz kişi ile birlikte çekilmiş bir resminizi alın ve yumurtayı bu resmin her noktasında gezdirin” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yumurta ile nazardan arındırıyor

“Büyük ve su dolu bir bardağa, çalışma bitince yumurtayı kırın. İsterseniz kırmadan önce kendi vücudunuzda da yumurtayı gezdirin, o gece yatağınızın altına bu çalışmayı koyun ve ertesi sabah bu çalışmayı kontrol edin. Eğer bardak kenarında beyaz bir halka oluştuysa çalışma tamamlanmıştır” açıklaması yapan Işınsu kitabında ayrıca ‘aşk ve telapati’, ‘resimle telapati ve duanın gücü’ gibi telapatik bağ kurma önerilerinden sonra Kur’an-ı Kerim’de geçen ayetlerden örnekler veriyor.

Yumurta ile nazardan arındırıyor

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!