Yumruklar altına vurdu

Güncelleme Tarihi:

Yumruklar altına vurdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2009 00:00

Akdeniz Oyunları’nda 57 kiloda Kerem Gürgen ile 69’da Önder Şipal rakiplerini yenerek şampiyon olurken, 75’te Adem Kılıççı gümüşte kaldı.

Haberin Devamı

Nevin Yanıt'tan 100 metre engellide altın madalya / Atletizmde 1 altın, 3 bronz madalya

AKDENİZ ringinde altın günü... Üç boksörle dövüştüğümüz Akdeniz Oyunları finalinde 2 altın 1 gümüş madalya çıkarttık. 57 kiloda Kerem Gürgen ile 69 kiloda Önder Sipal şampiyon olurken, 75 kiloda Adem Kılıççı ikinci oldu.

Judoda Cibir’den bronz

57 kiloda Sırp Branimir Stankovic’le karşılaşan Kerem Gürgen, özellikle 3. raundda rakibini ekarte ederek ringden 6-4 galip ve şampiyon olarak indi. 69’da Önder Şipal, Faslı Mehdi Khalsi’ye ringi dar etti.

Sağ direkt, sol kroşe ve kontra yumruklarla Khalsi’ye ezici bir üstünlük sağlayan Şipal, rakibine puan vermeden müsabakayı 6-0 kazanarak gurur kaynağımız oldu. 75 kilo finalinde Adem Kılıççı ise, uzun boy avantajını iyi kullanan Cezayirli Rachid Hamani’ye 7-5 yenilince, gümüş madalya ile yetinmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Judo müsabakalarının ilk gününde bayanlar 48 kiloda Derya Cibir, repesaj maçlarını kazanarak bronz madalyanın sahibi oldu. Bayanlar 52 kiloda Aynur Samat ile erkekler 60 kiloda Ahmet Özbay başarılı olamayarak dereceye giremediler.

Türkiye bayanlar hentbolda finalde

Çağla ve Pemra teniste gümüş kazandı

Derya Cibir judoda bronz kazandı

 Göksu'dan atlama beygirinde gümüş madalya

Bayan basketbol takımımız 5. oldu

Türkiye bayan voleybolda finalde

Erkek voleybolda İspanya'ya 3-0 yenildik

Erkekler basketbola Yunanistan'a yenildik

Güreşte Rızadan altın, Erhan'dan bronz madalya

Türkiye 20 altın madalya ile 3. sırada

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!